Witcher 3 anlık FPS düşüşü ve takılmalar

İşletim sistemi
Windows 10

İhsangencer

Hectopat
Daha fazla  
Sistem:

Oyunda 30 saatim var ve yüksek ve Ultra karışık ayarlarda Full 60 FPS oynuyordum. Ama son haftalarda oyunda anı FPS dropları yaşamaya ve takılmalara başladı. Olduğum yerde dururken sabit 60 alıyorum ama hareket edince bir anda 45-50 FPS'lere kadar düşüyor saniyelik olarak. Ve fark ettiğim üzere oyun eskiye göre epey geç açılıyor.

Ekran kartı driver sürümü:466.27 (oyunu takılmadan rahat oynadığımdada bu driver vardı)

Ve ek olarak nexus mod Manager kurmuştum. Ama sadece yüksekten düşünce ölmeme modunu kurdum oyunda başka mod yok.

Bir de neredeyse burnumun önündeki cimen yüklenmiyor, bazı kaplamalar geç geliyor. Bu da bu hafta başladı önceden olsam fark ederdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
En son ne zaman termal macun yenilemesi ve fan temizliği yaptınız? Bende de zamanında böyle oluyordu. Bakımdan sonra eski haline döndü ve düzeldi.

Daha yeni temizliği yapıldı. Termal macunda o kadar fazla zaman olmadı. Diğer oyunlarda her şey normal ama Witcher 3 böyle.
En son ne zaman termal macun yenilemesi ve fan temizliği yaptınız? Bende de zamanında böyle oluyordu. Bakımdan sonra eski haline döndü ve düzeldi.
Screenshot_1.png

Oyunun drop yemeden önceki değerler bunlar.
Screenshot_1.png

Hocam bune? 116 derece diyor???Nasıl imkanı oluyor bunun işlemciyede 120 diyor?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı