Witcher 3 at değiştirme

Heybe ile taşıma kapasitesini yükseltebilirsiniz, at gözlüğü ile atın korkma eşiğini yükseltebilirsiniz.
Av ganimeti de var, ava göre değişiyor.

Heh o kapasite başıma bela oldu bende Zula'ya attim bir şey üretirken envanterden malzemeyi otomatik çekiyor mu envantere atmam gerekiyor mu bir de heybeyi nereden bulcam
Heh o kapasite başıma bela oldu bende zulaya attim birşey üretirken envanterden malzemeyi otomatik çekiyormu envantere atmam gerekiyormu bir de heybeyi nerden bulcam
Yapma ciğerim koptu rdr2 de ki at da böyle düşünüyormudur.

Heh o kapasite başıma bela oldu bende Zula'ya attim bir şey üretirken envanterden malzemeyi otomatik çekiyor mu envantere atmam gerekiyor mu bir de heybeyi nereden bulcam
Zuladan çekemiyor, envanterinizde bulunması gerek. Heybe de aynı eyer gibi alınıyor. İsterseniz yarışlardan, param bol diyorsanız belirli tüccarlardan alıyorsunuz. Bazı loot kutularından da çıkabiliyor.

.
At yarışları na nasıl katılıyoruz.

Ciri'yi babasının yanına götürdüğünüzde yaptığınız seçimlere göre siyah atı alabiliyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…