Sürprizbozan Witcher 3 b&w mektup

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm olarak işaretlersen sevinirim

Ayrıca new game kısmından sadece b&w seçersen de yine dandelion geliyor evine.

Benim oyunda anlamadığım olay Yennefer'in uzun süre ortalıkta olmamasından sonra ve biz onu bulduktan sonra direk aşık olarak ara sıra bize yanaşıyor oluşu. Tamam eskiden olmuş bitmiş şeyler var aramızda fakat uzun zaman oldu. Bir bölümde yennefer ile dağ üzerindeki bir gemide cin öldürüp aramızdaki aşkı bozdurmuştuk ben o sırada aramızdaki aşk bitti seçeneğini seçmiştim. 3 Oyun boyunca Triss Merigold beni kendine bağladı ve onunla devam ettim açıkçası.

Yennefer () 'dan geliyor. Ve dostum diye başlıyor.
Hata yapmışsın. Neden olmuş bitmiş olsun, olmuş ve olmaya devam etsin, etmeli. Triss ne be.

Seçim yapmazsanız Yennefer'dan geliyor. Ama başında ''Sevgili dostum'' diyor.

Yennefer dostum diye geliyor.

Sana seçim yapmadığında bile mektup yazan biri varken neden senden yararlanmış birini tercih edersin ki.

Triss Meigold'la likya yolunu başından sonuna yürürebilirsiniz, muhabeti sarar, gık mık etmez, ama Yennefer, arabayla koy koy gezmeyi tercih eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…