Witcher 3 başarım AVI kolay mı?

xiwich

Decapat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Witcher 3'te tüm başarımları almak için uğraşanlara soracağım bir sorudur. Kaç saatinizi aldı? Kolay mı? Ve zevkli mi?

Witcher 3'te tüm başarımları almak için uğraşanlara soracağım bir sorudur. Kaç saatinizi aldı? Kolay mı? Ve zevkli mi?
Zevkli ancak 2 3 tane başarım var Çok zorlayan. Yanlış hatırlamıyorsam master marksman olması lazım canım cıktı yapana kadar. Tüm basarimlari bitirmek için 2 3 kez falan bitirmeniz gerek orası kolay. Kaç saatimi aldı tam hatırlamıyorum ama master marksman+ bir de büyüyle düşmanlarının birbirini öldürmesini sağla diye bir kazanım var onlar uğraştırıyor.

Aşırı uğraştırıcı. Yanlışım yoksa 3 kez statlarımı sıfırlamak zorunda kaldım. Bazı başarımlar da görevlere özel.

Master marksman tam olarak ne açıklayabilir misiniz?

Arbalet ile 50 düşmani kafasına vurarak öldürmek.

Zevkli gibi ama uğraşmaya değer mi bilemem bunu daha çok haydutlara yapılması kolay olur gibime geliyor.

@Keremmss peki oyunu bitirip mi başarım avı yapmak mantıklı yoksa hikaye ile beraber mi?

Zevkli gibi ama uğraşmaya değer mi bilemem bunu daha çok haydutlara yapılması kolay olur gibime geliyor.
Evet, skelligede bir bölgede 2 haydut meditasyon yaptıkça yenileniyordu. Orada meditasyon yapa yapa kazandım başarımı. Witcher 3 Master marksman easy way yazarsanız bulursunuz orayı.

@Keremmss peki oyunu bitirip mi başarım avı yapmak mantıklı yoksa hikaye ile beraber mi?
Beni hikaye ve yan görevler çok sardigindan dolayı basarimlari en son bitirdim. Bu arada bir başarım daha var kolu kıracaktım gwent kartlarını toplama başarımı o da.

Tamamdır teşekkür ederim tavsiyeler için.

Tamamdır teşekkür ederim tavsiyeler için.
Rica ederim, bu arada oyuna daha başlamadıysanız gwent kartlarıyla ilgili başarımı almak için oyunun başında masada oturan adamla gwent oynamanız gerekiyor. Aklınızda bulunsun yoksa quest failed gibi bir şey diyordu. Quest adi da hepsini topla olması lazım( collect em all)

Yeap çok üzülmüştüm kara leke gibi kaldı o fail yazısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…