Witcher 3 başarım AVI kolay mı?

Rica ederim, bu arada oyuna daha başlamadıysanız Gwent kartlarıyla ilgili başarımı almak için oyunun başında masada oturan adamla Gwent oynamanız gerekiyor. Aklınızda bulunsun yoksa Quest failed gibi bir şey diyordu. Quest adi da hepsini topla olması lazım( collect em all)

Pasiflora'daki Gwent turnuvasında ilk turdan elenmiştim bende, içimde kaldı orası. Bir kere bitsin tekrar başlayacağım zaten. Orası tüm kartları topla başarımını etkiliyor muydu? Turnuva sonunda kart filan kazanılıyordur herhalde.

Pasiflora'daki Gwent turnuvasında ilk turdan elenmiştim bende, içimde kaldı orası. Bir kere bitsin tekrar başlayacağım zaten. Orası tüm kartları topla başarımını etkiliyor muydu? Turnuva sonunda kart filan kazanılıyordur herhalde.
Etkiliyor hocam. Geç oldu ama bir dahaki oynayışınızda da elenme şansınız olduğundan turnuva maçı öncesi save alın. Ben öyle yapıp geçmiştim turnuvayı. Elendikçe önceki save dosyasını yukleyin.

Tüm başarımlar açmak biraz zor açıkçası. Bir çoğunu oyunu oynarken fark etmeden açıyorsunuz zaten fakat bazıları var ki aşırı uğraştırıcı. Mesela bir tane başarım var bir düşmana yanma, kanama ve zehirlenme etkilerinin üçünü aynı anda uygulayarak öldürmeniz isteniyor ve bunu 10 kez yapmanız lazım başarımı kazanabilmek için. Bu beni çok uğraştırmıştı, böyle bir kaç tane daha var sınırları zorlayan başarımlar. Bu arada tüm başarımları açmak istiyorsan DLC'leri de satın almış olman lazım çünkü bazı başarımlar DLC'de bulunuyor.

Tekrar tekrar oynamanı gerektirecek başarımlar dışında zor bir başarım yok oyunda, tekrar tekrar oynama da zor değil uğraştırıcı sadece.

Marksman başarımı da kolay, oyunda Skellige'de bolca haydutun olduğu bir mekan var oraya gidip oyun zorluğunu kolaya çekip bu başarımı kolayca alabilirsin. Gwent için de Gwent zorluğunu kolaya indirip yine yorulmadan tüm turnuvaları kazanabilirsin eğer bununla uğraşmak istemiyorsan.

Oyunda zorlandığım herhangi bir başarım olmadı açıkçası.

Tekrar tekrar oynamanı gerektirecek başarımlar dışında zor bir başarım yok oyunda, tekrar tekrar oynama da zor değil uğraştırıcı sadece.

Marksman başarımı da kolay, oyunda Skellige'de bolca haydutun olduğu bir mekan var oraya gidip oyun zorluğunu kolaya çekip bu başarımı kolayca alabilirsin. Gwent için de Gwent zorluğunu kolaya indirip yine yorulmadan tüm turnuvaları kazanabilirsin eğer bununla uğraşmak istemiyorsan.

Oyunda zorlandığım herhangi bir başarım olmadı açıkçası.

Gwent için ayrı bir zorluk skalası mı vardı, akşam bir bakayım.

Gwent için ayrı bir zorluk skalası mı vardı, akşam bir bakayım.
Evet Gwent'in zorluk ayarı farklı ve onu en düşüğe alsanız bile oyunu en zorda oynatıp bitirebilirsiniz ve zorluk başarımını da alırsınız. Oyunun normal zorluğunu hiçbir şekilde etkilemiyor Gwent zorluğu.

Hatırladığım kadarıyla Gwent zorluğu ana menüde değil de oyun içi menüdeydi, ana menüde o ayarı göremezseniz bir de oyun içinde deneyin, yanılıyor da olabilirim tabii iki şekilde de kontrol edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı