Witcher 3 başarısız görevler

Orochimaru

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Yok
Arkadaşlar oyunda başarısız olan 3 tane görevim var. Bu görevleri yapmamamın ileride bana bir eksisi olur mu?

O görevlere bağlı yan görevler açılmayabilir. Ana hikayeye pek etkisi olmaz.

Hangi görevler Gwent'ler falan mı?

Görevlerin ne olduğuna bağlı, bazıları hikayeyi ve başarımları etkiliyorken bazıları yan görev olarak herhangi bir etkisi olmuyor.

Görevler birbirleriyle çok bağlantılı ancak yan görevler ana görevleri çok çok fazla etkilemiyor. Tabi önemli yan görevler var onların başarısız olmasını istemezsin. Hikayeyi tam manasıyla anlaman için o görevleri tamamlaman gerekiyor. Asıl önemli durumlar görevlerin başarısızlığı değil, önemli kararlar. Mesela finalde göreceğin çok önemli bir karakteri öldürmeyi seçmiştim ve çok pişman olmuştum. Bu durum sonu etkilemedi.

Şahsen oyunu bitirirken benim de olmuştu hiçbir sıkıntı olmaz sadece 1 yerde etkiledi o da oyunun sonunda yardıma çağırmam gereken birini öldürdüğüm için çağıramadım görev başırısız oldu sonunu felan etkilemedi ama.

Hayır, başarısız görevler ileride oyunda bir sıkıntı çıkarmaz. Örneğin Şerefsiz'in mekanına Satır ile birlikte dalma gibi bir görev vardı, eğer Satır ile birlikte gitmediysen Satır'ın görevi başarısız sayılıyor.

Fakat emin olmak adına J tuşuna basıp başarısız görevlerin ekran görüntüsünü atarsan yardımcı olabilirim.

Acı hasat, sahte evraklar ve novigrad çeteleri görevini yapamadım novigrad çeteleri kendi kendine iptal oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…