Witcher 3 başlarda zevkli gelmiyor

vahşet123

Hectopat
Makaleler
1
Witcher 3 oynamaya başladım fakat bu oyun beni hiç sarmıyor. Hani RDR 2'de ve GoW'da bir sonraki görevde ne olacak diye merak ede ede oynardım. 2 oyunu da aldığım ilk gün 10 saatin üzerinde oynamıştım. Ama Witcher 3'te 5. saatim ve hikayesi hiç zevkli gelmiyor. Ne yapayım kendimi zorlayıp devam edeyim mi, ileride açılıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk kısımları seriyi sevmiyorsan sıkıcı gelebilir ama oyun biraz daha oynarsan açılmaya başlayacak. Uzun bir oyun olduğu için hikayeyi hemen vermiyor ama oyun bittikten sonra da hemen tekrar oynayasın gelir. Öyle acayip oyun. Sabırla yavaş yavaş oyna. Yan görevleri yap ama yan görevlere dalarsan hikayede ne olmuştu unuttum gibi şeyler olabilir. Bence normal bu, hayvan gibi yan görev var.

Beğenmiyorsanız zorlamanın bir manası yok. Ben olsam devam etmezdim. Ki ben olsam 5 saat da oynamazdım beğenmediğim oyunu.

Beğenmiyorsanız zorlamanın bir manası yok. Ben olsam devam etmezdim. Ki ben olsam 5 saat da oynamazdım beğenmediğim oyunu.

Hayatımda hiç RPG oynamamış ben bile beğenerek oynadıysam herkes keyif alabilir. Hikayesi gerçelten güzel, Netflix boşuna dizi yapmadı

Hayatımda hiç RPG oynamamış ben bile beğenerek oynadıysam herkes keyif alabilir. Hikayesi gerçelten güzel, Netflix boşuna dizi yapmadı
Ben direk rpg sevmiyorum hocam. Seçim yapmadan dümdüz yollu hikayeler daha hoşuma gidiyor ama Witcher 3 ün namını Enis Kirazoğlu sağolsun duymayan kalmadı

Kendim de aynı duruma 4-5 (daha fazla da olabilir) kere düştüm. Oyunu 3 sene önce aldım ama aşağıdaki ekran görüntüsüne bakarsan durum belli oluyor. Son iki haftada 3 senede oynadığımdan daha fazla oynamışım. Başlarında sıkılıp bırakmak yerine devam ettim gerisi geldi.

Beğenmediğin oyunu 5 saat nasıl oynadın?

Ahhh ahh keşke yerinizde olsaydım. Oynarken en çok keyif aldığım, koronavirüs kaptığımda sabahtan geceye günlerce oynadığım o güzelim oyun. Hele Hearts Of Stone dlc paketi öyle bir hikayeye sahiptir ki tek başına film olur. Yaptığınız seçimler oyun sonunda karşınıza çıkıyor. Blood And Wine dlc si de güzeldir. Ben ilk olarak 3’ü oynamıştım. Dayanamadım bir hafta sonra tekrar başladım; ama kendimi zaptettim. Nextgen update geldi. Halen oynamaya kıyamıyorum boşluğa düştüğüm bir anda zevkle oynayacağım ömrüm olursa. 2’nin hikayesi ise beni benden aldı. Witcher oynadıktan sonra başka oyun beğenemez oldum. Detaylar güzel. Ne diyeyim bilemedim. Oynarsanız da bitirdiğinizde boşluğa düşeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…