Y yigitakdeniz97 Hectopat Katılım 5 Ekim 2017 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2018 #1 Witcher 3 bitti ve bir boşluğa düştüm. Bana bilgisayar için Witcher 3'e benzer Assains Creed Origins hariç oyun önerir misiniz?
Witcher 3 bitti ve bir boşluğa düştüm. Bana bilgisayar için Witcher 3'e benzer Assains Creed Origins hariç oyun önerir misiniz?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 22 Haziran 2018 #2 Witcher 3 eşsizdir. Benzer bir oyunu bulsanız bile onun yerini tutmayacaktır asla. O boşluk bende de oldu, bir süre sonra geçer
Witcher 3 eşsizdir. Benzer bir oyunu bulsanız bile onun yerini tutmayacaktır asla. O boşluk bende de oldu, bir süre sonra geçer
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 22 Haziran 2018 #3 Skyrim var ama mod paketleri olmadan oyun çok rezil.
Fragger Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 659 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: Geforce RTX 4060 Ti Anakart: Asus Prime B550M-K İşlemci: Ryzen 5 5600 RAM: GSKILL 8GB RIPJAWS V 2x8 SSD: Samsung 980 Pro 2TB SSD2 : GOODRAM 512GB Monitör: Dell E2417H Sıvı Soğutma: PowerBoost NOBLE 120 Rainbow PSU: FSP 650W Cinsiyet Erkek Meslek Finans 22 Haziran 2018 #4 Witcher 3'ün yeini doldurmazlar ama şu oyunlara bakabilirsin Thief Dishonored Shadow of Mordor
Aeria Gloris Hectopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 53 Yer Aydın/Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geleceğin Yazılım Mühendisi 23 Haziran 2018 #5 Tabii ki The Witcher 3'ün yerini tutmayacak ama benim de yeni başladığım benzer tadı kısmen de olsa verebilen Vampyr'e şans verebilirsin.
Tabii ki The Witcher 3'ün yerini tutmayacak ama benim de yeni başladığım benzer tadı kısmen de olsa verebilen Vampyr'e şans verebilirsin.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.097 Makaleler 1 Çözümler 15 24 Haziran 2018 #6 Kingdom Come Deliverance önerebilirim. Witcher 3 tarzı açık dünya ve eski Roma İmparatorluğu zamanları da cabası
Kingdom Come Deliverance önerebilirim. Witcher 3 tarzı açık dünya ve eski Roma İmparatorluğu zamanları da cabası
L Libretto Decapat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 69 Çözümler 1 Yer Türkiye 24 Haziran 2018 #7 Tabii ki de oyunun 1 ve 2. oyunlarını öneririm. Çoğu oyuncu nedense 3. oyununu oynayıp diğer güzelim seriyi es geçiyor. Ayrıca; Horizon Zero Dawn, Dark Souls, Bloodborne, Shadow of Mordor, Nier: Automata ve Dragon Age tercihler arasında olabilir. Aklıma bunlar geldi.
Tabii ki de oyunun 1 ve 2. oyunlarını öneririm. Çoğu oyuncu nedense 3. oyununu oynayıp diğer güzelim seriyi es geçiyor. Ayrıca; Horizon Zero Dawn, Dark Souls, Bloodborne, Shadow of Mordor, Nier: Automata ve Dragon Age tercihler arasında olabilir. Aklıma bunlar geldi.
Sirius144p Megapat Katılım 26 Ocak 2014 Mesajlar 785 Makaleler 1 25 Haziran 2018 #8 Ben de benzer bir tarama yaptım. Middle Earth Shadow Of War oyununu bulabildim. Yalnız Türkçe yaması henüz yok. Bu yüzden oynamayı erteledim. Şimdilik Hellblade Senuas Sacrifice ve Soma oyunlarını aldım. İkisinin de hikayesi çok beğenilmiş ve Türkçe seçeneği var. Aslında İngilizce anlıyorum ama kaçırdığım yerler oluyor. Kendime güvensem direkt alırdım Shadow of War oyununu.
Ben de benzer bir tarama yaptım. Middle Earth Shadow Of War oyununu bulabildim. Yalnız Türkçe yaması henüz yok. Bu yüzden oynamayı erteledim. Şimdilik Hellblade Senuas Sacrifice ve Soma oyunlarını aldım. İkisinin de hikayesi çok beğenilmiş ve Türkçe seçeneği var. Aslında İngilizce anlıyorum ama kaçırdığım yerler oluyor. Kendime güvensem direkt alırdım Shadow of War oyununu.
Waifu Impact Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.905 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1526212193 25 Haziran 2018 #9 Dragon Age ve Mass Effect serileri. Bende Mass Effect'in yeri Witcher'dan fazladır bu arada. Andromeda hariç tabi.
Dragon Age ve Mass Effect serileri. Bende Mass Effect'in yeri Witcher'dan fazladır bu arada. Andromeda hariç tabi.