Witcher 3 benzer oyun tavsiyesi

yigitakdeniz97

Hectopat
Daha fazla  
Witcher 3 bitti ve bir boşluğa düştüm. Bana bilgisayar için Witcher 3'e benzer Assains Creed Origins hariç oyun önerir misiniz?

Witcher 3'ün yeini doldurmazlar ama şu oyunlara bakabilirsin
  • Thief
  • Dishonored
  • Shadow of Mordor

Tabii ki The Witcher 3'ün yerini tutmayacak ama benim de yeni başladığım benzer tadı kısmen de olsa verebilen Vampyr'e şans verebilirsin.

Tabii ki de oyunun 1 ve 2. oyunlarını öneririm. Çoğu oyuncu nedense 3. oyununu oynayıp diğer güzelim seriyi es geçiyor.

Ayrıca; Horizon Zero Dawn, Dark Souls, Bloodborne, Shadow of Mordor, Nier: Automata ve Dragon Age tercihler arasında olabilir. Aklıma bunlar geldi.

Ben de benzer bir tarama yaptım. Middle Earth Shadow Of War oyununu bulabildim. Yalnız Türkçe yaması henüz yok. Bu yüzden oynamayı erteledim.

Şimdilik Hellblade Senuas Sacrifice ve Soma oyunlarını aldım. İkisinin de hikayesi çok beğenilmiş ve Türkçe seçeneği var.

Aslında İngilizce anlıyorum ama kaçırdığım yerler oluyor. Kendime güvensem direkt alırdım Shadow of War oyununu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…