Witcher 3 benzeri oyun önerisi

Mirac.17

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070
13650HX
16 GB DDR5 RAM
1 TB M2 SSD
WİNDOWS 11 PRO
Meslek
ÖĞRENCİ
2 3 ay önce Witcher 3'ü bitirdim DLC'ler dahil oyun derinden etkiledi. Buna benzer ya da bunun kadar saran oyun bulamadım. RDR2 sarmadı Witcher tarzı oyun önerir misiniz veya Epic'te kış indirimine girmesini beklediğiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir oyunu çok beğenip ona benzer oyun aradığınız sürece beklentinizi karşılayamazsınız. Zamanında ben de bu hatayı yaptım. Her oyunu kendisi için oynamanız lazım. Bilgisayara çıkmış PS exclusive oyunlarını öneririm. Oynadığım en iyi oyunların çoğu onlardı.

2 3 ay önce Witcher 3'ü bitirdim DLC'ler dahil oyun derinden etkiledi. Buna benzer ya da bunun kadar saran oyun bulamadım. RDR2 sarmadı Witcher tarzı oyun önerir misiniz veya Epic'te kış indirimine girmesini beklediğiniz?
Gerçekten ya bu kadar insanı saran bir oyun var mı merak ediyorum. Ana hikayesi yan görevleri görsel kalitesi vs. Her şeyi mi iyi olur bir oyunun. Sadece dövüş mekanikleri biraz hantal onun dışında her şey mükemmel.

Witcher'ın diğer serileri belki

"Witcher 2" ideal olabilir. Sonuçta Witcher 3'ün teknolojisi hariç, herşeyini taşıyor.

Oynanış olarak "Middle Earth" serisi olabilir ama hikaye olarak çok derin değil.
Derinlik olarak "Dragon Age Origins ve Baldurs Gate 3" çok etkili ama oynanışları benzemiyor.
Ekstra olarak "Kingdom Come Deliverance" öneririm. Ortaçağ fantezisini çok iyi veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…