3 369526 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 195 2 Şubat 2021 #1 Oyuna hangi ekipmanlar verildiyse onunla devam ediyorum. Ve bu görev ondan çok zor geliyor. Var mıdır taktiği burayı geçmenin?
Oyuna hangi ekipmanlar verildiyse onunla devam ediyorum. Ve bu görev ondan çok zor geliyor. Var mıdır taktiği burayı geçmenin?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #2 Bebeği kurtarmaya çalışıyorsan eğer ve görevin önerilen levelinin altındaysan zorlanabilirsin heyulalara karşı. Onun dışında çok da zor değil aslında.
Bebeği kurtarmaya çalışıyorsan eğer ve görevin önerilen levelinin altındaysan zorlanabilirsin heyulalara karşı. Onun dışında çok da zor değil aslında.
3 369526 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 195 2 Şubat 2021 #3 Penetrator God dedi: Bebeği kurtarmaya çalışıyorsan eğer ve görevin önerilen levelinin altındaysan zorlanabilirsin heyulalara karşı. Onun dışında çok da zor değil aslında. Genişletmek için tıkla... 3 levelim.
Penetrator God dedi: Bebeği kurtarmaya çalışıyorsan eğer ve görevin önerilen levelinin altındaysan zorlanabilirsin heyulalara karşı. Onun dışında çok da zor değil aslında. Genişletmek için tıkla... 3 levelim.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.029 Makaleler 1 Çözümler 565 2 Şubat 2021 #4 Berbatçık görevini ilk denememde geçtim diye hatırlıyorum. O kadar da zor değildi sanki. Heylulara karşı kalkan kullanın, işe yarıyordu.
Berbatçık görevini ilk denememde geçtim diye hatırlıyorum. O kadar da zor değildi sanki. Heylulara karşı kalkan kullanın, işe yarıyordu.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #5 Levelin sanırım biraz düşük. Görevin önerilen seviyesini hatırlamıyorum gerçi ama öyle gibi geldi. Birde zorluk seviyesini düşür istersen.
Levelin sanırım biraz düşük. Görevin önerilen seviyesini hatırlamıyorum gerçi ama öyle gibi geldi. Birde zorluk seviyesini düşür istersen.
3 369526 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 195 2 Şubat 2021 #6 GFYT dedi: Berbatçık görevini ilk denememde geçtim diye hatırlıyorum. O kadar da zor değildi sanki. Heylulara karşı kalkan kullanın, işe yarıyordu. Genişletmek için tıkla... O nasıl olacak.
GFYT dedi: Berbatçık görevini ilk denememde geçtim diye hatırlıyorum. O kadar da zor değildi sanki. Heylulara karşı kalkan kullanın, işe yarıyordu. Genişletmek için tıkla... O nasıl olacak.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #7 Dostum o göreve gelene kadar senin oyunu çoktan çözmüş olman gerekiyordu. Quen işareti oyunda en çok kullanılan Witcher büyüsüdür. Hatta sadece onunla oyunu bitirebilirsin.
Dostum o göreve gelene kadar senin oyunu çoktan çözmüş olman gerekiyordu. Quen işareti oyunda en çok kullanılan Witcher büyüsüdür. Hatta sadece onunla oyunu bitirebilirsin.
3 369526 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 195 2 Şubat 2021 #8 Penetrator God dedi: Levelin sanırım biraz düşük. Görevin önerilen seviyesini hatırlamıyorum gerçi ama öyle gibi geldi. Birde zorluk seviyesini düşür istersen. Genişletmek için tıkla... Siz o görevi yaparken oyunun kaçıncı saatindeydiniz?
Penetrator God dedi: Levelin sanırım biraz düşük. Görevin önerilen seviyesini hatırlamıyorum gerçi ama öyle gibi geldi. Birde zorluk seviyesini düşür istersen. Genişletmek için tıkla... Siz o görevi yaparken oyunun kaçıncı saatindeydiniz?
SAMUR4I Megapat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 550 Çözümler 2 2 Şubat 2021 #9 Levelin iyi aslında, rün takılıyormuydu hatırlamıyorum ilk verilen eşyalara eğer takılabiliyorsa rün takıp dene veya teçhizatlarını geliştir.
Levelin iyi aslında, rün takılıyormuydu hatırlamıyorum ilk verilen eşyalara eğer takılabiliyorsa rün takıp dene veya teçhizatlarını geliştir.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.473 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 2 Şubat 2021 #10 369526 dedi: O nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Quen.