Sürprizbozan Witcher 3 Berbatçık Görevi Nasıl Geçilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

guepaw

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, oyunda 6.5 saati doldurdum 3.levelimde berbatçık görevindeyim en az 10-15kez uğraştım denedim ama yapamadım görevi. Berbatçığı öldürmeyi değil laberkine dönüştürmeyi tercih ediyorum her seferinde. İlk gelen heyulaları çok fazla zorlanmadan yerden kullanarak kesebiliyorum daha sonra zaten berbatçığı sakinleştirip ilerliyoruz. İkinci heyula grubu geliyor ve onları kesinlikle kesemiyorum öldürüyorlar beni. En son sanırım çok uzadı bilmiyorum baron berbatçığı fırlattı ve berbatçıkla kapışmaya başladık. Onu da alıyor gibiydim sürekli dodgelayıp keserek fakat bir anda tekrar heyulalar geldi yine öldüm. Acaba çok mu erken geldim bu göreve 3.seviye normal mi yoksa eski savelere geri dönüp bulabildiğim yan görevleri yapa yapabir şekilde kendimi geliştirmem mi gerekiyor veya berbatçık görevine girmeden önce bir şeyler mi almam iksir vs mi hazırlamam gerekiyor nasıl olacak bu. Asla kesemiyorum çünkü sabaha kadar uğraşırım ama yine olmaz gibi geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli sakinleştirici büyüyü kullanacaksın. Savaşarak öldürmek imkansıza yakın.

Biraz erken gitmişsin sanki Velen'e keşke az daha oyalansaydın başka şeyler ile Axi ile sorunu çözebilirsin.

Bebeğe Axii yapacaksın, gelen heyulaların da saldırılarını dodgelayıp Yrden işaretini bekleyip onunla birlikte saldıracaksın, işaretin bekleme süresi dolana kadar kaç, gelince tekrar saldır. Sadece ana hikayeden gitmişsin anladığım kadarıyla, o yüzden zorlanıyorsun yoksa geçilmeyecek bir kısım değil.

Heyulaları Yrden ile yavaşlatabilirsin ya da Quen kullan hep.

Biraz erken gitmişsin sanki Velen'e keşke az daha oyalansaydın başka şeyler ile Axi ile sorunu çözebilirsin.

Axii ile sakinleştiriyoruz berbatcigi ama yine de heyulalar geliyor. İlk heyula grubunu özellikle yrden kullanarak geçiyorum ama 2. heyula grubunda ölüyorum ben.

Axii ile sakinleştiriyoruz berbatcigi ama yine de heyulalar geliyor. İlk heyula grubunu özellikle yrden kullanarak geçiyorum ama 2. heyula grubunda ölüyorum ben.
O zaman kontratları ve yan görevleri yapıp levelini arttır sonra tekrar dönersin bu göreve.

Sürekli sakinleştirici büyüyü kullanacaksın. Savaşarak öldürmek imkansıza yakın.

İyide zaten berbatcikla bir sorunum yok. İlk sakinleştirip ilerlemememizden sonra gelen 2.heyula grubunda ölüyorum her sefer zaten. Berbatcigi sakinleştirmek için onları kesmek gerekmiyor mu zaten. Sorunum heyulalarla yani. Yrden başta çare oluyor ama 2.grupda olmuyor. Sürekli quen quen de bi yere kadar oluyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…