Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 19 Nisan 2021 #11 hakanaktas dedi: Görevi yaptım ilerledim de şimdi de şu Hanna'nın kurt adam görevinde takıldım kurt adamın canı direkt fulleniyor ölmüyor nasıl geçeceğim? Genişletmek için tıkla... Sabaha kadar meditasyon yapmayı deneyebilirsiniz, katakanlar da aynı şekilde geceleri can dolduruyor, belki kurt adamların da can yenilemesi sabahları duruyordur. Durmazsa ay tozu bombası yapın, fırlattığınızda can yenilemesini durduracaktır.
hakanaktas dedi: Görevi yaptım ilerledim de şimdi de şu Hanna'nın kurt adam görevinde takıldım kurt adamın canı direkt fulleniyor ölmüyor nasıl geçeceğim? Genişletmek için tıkla... Sabaha kadar meditasyon yapmayı deneyebilirsiniz, katakanlar da aynı şekilde geceleri can dolduruyor, belki kurt adamların da can yenilemesi sabahları duruyordur. Durmazsa ay tozu bombası yapın, fırlattığınızda can yenilemesini durduracaktır.
smithblacksmith Megapat Katılım 14 Nisan 2017 Mesajlar 832 Makaleler 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #12 hakanaktas dedi: Görevi yaptım ilerledim de şimdi de şu Hanna'nın kurt adam görevinde takıldım kurt adamın canı direkt fulleniyor ölmüyor nasıl geçeceğim? Genişletmek için tıkla... Sabah saldırın (meditasyon yapıp saati sabaha ayarlayın) Hayvan yağı yapıp silahınıza basın (gücünüzü arttıracak) Toksisite içeren iksirlerden kullanın (zehirlendiği için can yenileyemeyecek) Ben yapamıyordum sonra iksir bastım 3-5 vuruşta öldü
hakanaktas dedi: Görevi yaptım ilerledim de şimdi de şu Hanna'nın kurt adam görevinde takıldım kurt adamın canı direkt fulleniyor ölmüyor nasıl geçeceğim? Genişletmek için tıkla... Sabah saldırın (meditasyon yapıp saati sabaha ayarlayın) Hayvan yağı yapıp silahınıza basın (gücünüzü arttıracak) Toksisite içeren iksirlerden kullanın (zehirlendiği için can yenileyemeyecek) Ben yapamıyordum sonra iksir bastım 3-5 vuruşta öldü
Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #13 Ergun_Bey06 dedi: Onu öldüremiyorsunuz zaten axii işareti ile görev bitene kadar sakinleştiriyorsunuz çözü yukarıdaki arkadaşın dediği gibi budur. Genişletmek için tıkla... Nasıl öldüremiyoruz ben öldürmüştüm.
Ergun_Bey06 dedi: Onu öldüremiyorsunuz zaten axii işareti ile görev bitene kadar sakinleştiriyorsunuz çözü yukarıdaki arkadaşın dediği gibi budur. Genişletmek için tıkla... Nasıl öldüremiyoruz ben öldürmüştüm.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 20 Nisan 2021 #14 O görevin Allah bin türlü belasını versin o görevi yapanın ben ellerini kırayım. 2 günüm gitmişti o görev için neden hatırlattın.
O görevin Allah bin türlü belasını versin o görevi yapanın ben ellerini kırayım. 2 günüm gitmişti o görev için neden hatırlattın.
smithblacksmith Megapat Katılım 14 Nisan 2017 Mesajlar 832 Makaleler 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #15 Görev devamında; Berbatçığı gömüp beyaz berbatçık ruhunu çağırıyorsun, o seni bir yerlere götürüyor. Sonra görev bitiyor
Görev devamında; Berbatçığı gömüp beyaz berbatçık ruhunu çağırıyorsun, o seni bir yerlere götürüyor. Sonra görev bitiyor