RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #1 Merhaba. Oyunu %100 bitirmek istiyorum. Bu yan görevi yaparken büyülü lamba ile bir hayalet gösterilmiyor ve bu yüzden tamamlayamıyorum. Nasıl çözerim?
Merhaba. Oyunu %100 bitirmek istiyorum. Bu yan görevi yaparken büyülü lamba ile bir hayalet gösterilmiyor ve bu yüzden tamamlayamıyorum. Nasıl çözerim?
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 15 Aralık 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakın. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakın.
KS KS RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #3 455146 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam benim takıldığım yer videonun sonundaki yer video da tam orada bitiyor yardımcı olmadı açıkçası. Artı 0 Eksi
455146 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam benim takıldığım yer videonun sonundaki yer video da tam orada bitiyor yardımcı olmadı açıkçası.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 15 Aralık 2022 #4 RaYmN dedi: Hocam benim takıldığım yer videonun sonundaki yer video da tam orada bitiyor yardımcı olmadı açıkçası. Genişletmek için tıkla... Oradan sonra görev ekranında yapıldı olarak gözüküyor diye hatırlıyorum. Sizde nasıl gözüküyor? Başarısız olarak mı? Artı 0 Eksi
RaYmN dedi: Hocam benim takıldığım yer videonun sonundaki yer video da tam orada bitiyor yardımcı olmadı açıkçası. Genişletmek için tıkla... Oradan sonra görev ekranında yapıldı olarak gözüküyor diye hatırlıyorum. Sizde nasıl gözüküyor? Başarısız olarak mı?
KS KS RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #5 455146 dedi: Oradan sonra görev ekranında yapıldı olarak gözüküyor diye hatırlıyorum. Sizde nasıl gözüküyor? Başarısız olarak mı? Genişletmek için tıkla... Hayır görev devam ediyor. Son hayaletli alana fenerle gittiğimde hiçbir şey olmadı. Diğer her yerde oldu ancak burada olmuyor anlamadim. Artı 0 Eksi
455146 dedi: Oradan sonra görev ekranında yapıldı olarak gözüküyor diye hatırlıyorum. Sizde nasıl gözüküyor? Başarısız olarak mı? Genişletmek için tıkla... Hayır görev devam ediyor. Son hayaletli alana fenerle gittiğimde hiçbir şey olmadı. Diğer her yerde oldu ancak burada olmuyor anlamadim.
S ScouldTR Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #6 RaYmN dedi: Hayır görev devam ediyor. Son hayaletli alana fenerle gittiğimde hiçbir şey olmadı. Diğer her yerde oldu ancak burada olmuyor anlamadim. Genişletmek için tıkla... Acaba sana inanmıyorum mu dedin? eğer öyle ise hayaleti takip etmelisin o da seni dışarı götürüyor Artı 0 Eksi
RaYmN dedi: Hayır görev devam ediyor. Son hayaletli alana fenerle gittiğimde hiçbir şey olmadı. Diğer her yerde oldu ancak burada olmuyor anlamadim. Genişletmek için tıkla... Acaba sana inanmıyorum mu dedin? eğer öyle ise hayaleti takip etmelisin o da seni dışarı götürüyor
KS KS RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #7 ScouldTR dedi: Acaba sana inanmıyorum mu dedin? Eğer öyle ise hayaleti takip etmelisin o da seni dışarı götürüyor. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ki. Bir iki gün içinde tekrar başlayacağım o göreve denk geldiğimde konuya dönerim. Artı 0 Eksi
ScouldTR dedi: Acaba sana inanmıyorum mu dedin? Eğer öyle ise hayaleti takip etmelisin o da seni dışarı götürüyor. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ki. Bir iki gün içinde tekrar başlayacağım o göreve denk geldiğimde konuya dönerim.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 6 Ocak 2023 #8 Ben de takılmıştım en üst kata çıktım orda laboratuvara girdiğimde bir kız hayalet vardı onunla konuştum öyle geçtim görevi. Artı 0 Eksi
Ben de takılmıştım en üst kata çıktım orda laboratuvara girdiğimde bir kız hayalet vardı onunla konuştum öyle geçtim görevi.
KS KS RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #9 ArslanbalaBörükan dedi: Ben de takılmıştım en üst kata çıktım orada laboratuvara girdiğimde bir kız hayalet vardı onunla konuştum öyle geçtim görevi. Genişletmek için tıkla... Bende o kız çıkmıyor. Artı 0 Eksi
ArslanbalaBörükan dedi: Ben de takılmıştım en üst kata çıktım orada laboratuvara girdiğimde bir kız hayalet vardı onunla konuştum öyle geçtim görevi. Genişletmek için tıkla... Bende o kız çıkmıyor.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 6 Ocak 2023 #10 RaYmN dedi: Bende o kız çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Laboratuvara girdiniz mi? Artı 0 Eksi