Witcher serisine hata yapıp 3'ten başladım. 3'ü bitiridikten sonra 1 ve 2'ye başlanılır mı? Kitap serisini de alacağım ama son seriyi bitirip en başından başlamak zevk verir mi? Oyunu 2021'de beğenmeyip silmiştim tekrar şans verdim ve hayatsız gibi 48 saatte 21 saat oynadım.
2 güzel ama 1 çok iyi değil, seviyorsan ayrı tabii. Bence yine de oyna, sonra oynamadım demezsin ama haberin olsun 3 2 1 diye giderek leş gibi gelecek sana.
Witcher serisine hata yapıp 3'ten başladım. 3'ü bitiridikten sonra 1 ve 2'ye başlanılır mı? Kitap serisini de alacağım ama son seriyi bitirip en başından başlamak zevk verir mi? Oyunu 2021'de beğenmeyip silmiştim tekrar şans verdim ve hayatsız gibi 48 saatte 21 saat oynadım.
Hocam bende sizin gibi yapmıştım 3'ü oynadıktan sonra çok eski geliyor halbuki 2'nin hala gideri var eğer çok merak ediyorsanız kitaplarla beraber oynanabilir ben 1 ve 2'nin hikayesini detaylı izlemiştim.