Sürprizbozan Witcher 3 bittikten sonra ne yapılmalı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HAV CAAREN

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Witcher tamamen bitti. Hearts of Stone & Blood and Wine ve kendi hikayesini bitirdim fakat asıl soru şu. Oyunda şu andan itibaren ne yapabilirim?
bu arada evime Ciri geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem Yen'i hemde Triss'i reddetmişsiniz.İkisinden birini seçip tekrar oynayabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Witcher tamamen bitti. Hearts of Stone & Blood and Wine ve kendi hikayesini bitirdim fakat asıl soru şu. Oyunda şu andan itibaren ne yapabilirim?

Ciri ile goruntulu konustum cok riskli oldu

Farklı kişilerle zor ayarda Gwent oynayabilirsin. Ben öyle yapıyorum.

Hocam 4 kere bitirdim oyunu birinde Ciri birinde yen birinde Triss geldi yani 3 ünüde yaptım
Onun dışında oyun bitirdikten sonra ne yapılır dersen tekrar başla veya başka oyuna geç.
Sil ve Fallout New Vegas yükle. Gerçek RPG görsün gözlerin biraz.

Witcher'ı gerçek RPG diye oynamıyor millet hocam millet oynuyor çünkü karakterler çok iyi dünya çok iyi anlatım çok iyi yani daha sayim mi?

Sil ve Fallout New Vegas yükle. Gerçek RPG görsün gözlerin biraz.
Oyun rpg değil zaten aksiyon-macera. Rpg kafasıyla girdiğimde zorlanmıştım, aksiyon macera kafasıyla oynayınca baya zevk almıştım oyundan.

Oyunun sonundan sonra yapılacak bir şey kalmıyor mu? Genel anlamda herkes yeniden başla demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…