Çözüldü Witcher 3 bölümü geçemiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fermaNga

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu bölümü geçemedim bir türlü.

2 tane oda var efsunger Hisleri'ni kullanarak ara diyor. İki odayı da taradım baştan aşağıya. Bir tablo falan vardı o tabloyu indirdi arka taraflarına baktı. Kısaca 2 odada da 3'er-5'er obje bulup inceledim. Ama hala aynı şeyi söylüyor sağ üstte. Ne yapacağım bilmiyorum başka da bir şey kalmadı.

Oyunum orijinal bu arada siz sormadan söyleyeyim

Bende oyunun yarısındayım. Bu baron görevi mi tam bilmiyorum ama internetten o görevin olduğu videoyu izleyerek öğrenebilirsin. Muhtemelen bir şeyi gözden kaçırıyorsun.

Sağ tık ile efsunger görüşünü kullanıp kokuları takip et.

Hocam tam hatırlamıyom fakat bir dolabın arkasını çekiyorduk galiba.

Bende oyunun yarısındayım. Bu baron görevi mi tam bilmiyorum ama internetten o görevin olduğu videoyu izleyerek öğrenebilirsin. Muhtemelen bir şeyi gözden kaçırıyorsun.

Baron görevi evet. Onunla konuştuğum zaman Geralt bir şeyi atladığını söylüyor.

Hocam efsunger hisleri ile koku ortaya çıkacak onu takip edeceksiniz.
Sağ tık ile efsunger görüşünü kullanıp kokuları takip et.
Sağ olun arkadaşlar bu dediğinizi deniyorum şimdi.

Ben yapmıştım ama unuttum bak şimdi tam olarak. Masanın üstünde şaraplar felan dökülü olacak ordan sonrasını takip etmelisin.

Ben yapmıştım ama unuttum bak şimdi tam olarak. Masanın üstünde şaraplar felan dökülü olacak ordan sonrasını takip etmelisin.
Hocam aynen. @361370 ve @teozanguc hocalarım sağ olsun. Şimdi oldu. Dediğiniz gibi masanın üstünde şaraplar dökülüydü. Orada bir şeyin kokusunu takip ettim ve aşağı kata giden merdivenlerin orada bir şey buldum. Şimdi görev güncellendi. Hepinize teşekkür ederim.

Hocam sorununuz çözüldüyse çözüldü işaretler misiniz? Teşekkürler. yardım edebildiğime sevindim.

Discordun var mı spoiler vermiyim ama o baronun bir görevi daha olucak ben onu bir türlü geçemedim sen geçince bana dc den yazar mısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…