murty0 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.458 Çözümler 6 Bugün 14:15 #1 Oyunu 1 yıl önce kedi seti okulu ekipmanlarıyla bitirmiştim. Şimdi yeni bilgisayarımla, modlarla tekrar heveslendim oyuna. Nasıl bir yol izlemeliyim? Neler önerirsiniz?
Oyunu 1 yıl önce kedi seti okulu ekipmanlarıyla bitirmiştim. Şimdi yeni bilgisayarımla, modlarla tekrar heveslendim oyuna. Nasıl bir yol izlemeliyim? Neler önerirsiniz?
BluedragonSelim Nanopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 755 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 15:31 #2 Aard Build'i yapabilirsin. Yani aard olmasa bile bir işaret Build'i yap bence. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aard Build'i yapabilirsin. Yani aard olmasa bile bir işaret Build'i yap bence. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et