Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 9 Ekim 2020 #11 aKuu dedi: Eki Görüntüle 696388 2 Boyutlu Witcher 3 çizimim. Kullanmak isteyen olursa kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Roach'un üzerinde Toussaint'a özel olan at zırhı mı var yanlış mı görüyorum yoksa
aKuu dedi: Eki Görüntüle 696388 2 Boyutlu Witcher 3 çizimim. Kullanmak isteyen olursa kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Roach'un üzerinde Toussaint'a özel olan at zırhı mı var yanlış mı görüyorum yoksa
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 9 Ekim 2020 #12 strigoi dedi: Güzel olmuş. Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... VenomSnake dedi: Witcher 3 değil de Ghost Of Tsushima' ya benzemiş. Genişletmek için tıkla... cengover_ekin dedi: Aynı at mı bu? Genişletmek için tıkla... Önceki çalışmadaki atla aynı atmı diye soruyorsanız değil hocam. PanzerTR dedi: Çok iyi. Baya hemde. Bana da atı anımsatmadı ama arkadaşı kırmak istemedim yani daha çok şeye benziyor... Genişletmek için tıkla... Caranthir Ar Feiniel dedi: Eline sağlık on numara olmuş ama o ağaçtan 3-5 kişi sallansa falan asılmış adam ağacı gibi öyle de çok iyi olurmuş. Genişletmek için tıkla... Yamete Kudasai dedi: RDR2 + Witcher 3 olmuş resmen. Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hepinize
strigoi dedi: Güzel olmuş. Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... VenomSnake dedi: Witcher 3 değil de Ghost Of Tsushima' ya benzemiş. Genişletmek için tıkla... cengover_ekin dedi: Aynı at mı bu? Genişletmek için tıkla... Önceki çalışmadaki atla aynı atmı diye soruyorsanız değil hocam. PanzerTR dedi: Çok iyi. Baya hemde. Bana da atı anımsatmadı ama arkadaşı kırmak istemedim yani daha çok şeye benziyor... Genişletmek için tıkla... Caranthir Ar Feiniel dedi: Eline sağlık on numara olmuş ama o ağaçtan 3-5 kişi sallansa falan asılmış adam ağacı gibi öyle de çok iyi olurmuş. Genişletmek için tıkla... Yamete Kudasai dedi: RDR2 + Witcher 3 olmuş resmen. Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hepinize
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #13 Çok iyi olmuş. Eline sağlık.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 9 Ekim 2020 #14 Caranthir Ar Feiniel dedi: Oyunun sonlarına doğru böyle boynuzlu at gözlükleri alınabiliyor. Arkadaş onlardan birini eklemiş ve çok iyi oturmuş bence. Genişletmek için tıkla... Oyunun sonuna gelmediğimden anlamadım o zaman iyi bende eşek sanmıştım.
Caranthir Ar Feiniel dedi: Oyunun sonlarına doğru böyle boynuzlu at gözlükleri alınabiliyor. Arkadaş onlardan birini eklemiş ve çok iyi oturmuş bence. Genişletmek için tıkla... Oyunun sonuna gelmediğimden anlamadım o zaman iyi bende eşek sanmıştım.
Kefme Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 200 9 Ekim 2020 #15 aKuu dedi: Eki Görüntüle 696388 2 boyutlu Witcher 3 çizimim. Kullanmak isteyen olursa kullanabilir. Genişletmek için tıkla... İndirdim direk.
aKuu dedi: Eki Görüntüle 696388 2 boyutlu Witcher 3 çizimim. Kullanmak isteyen olursa kullanabilir. Genişletmek için tıkla... İndirdim direk.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 9 Ekim 2020 #17 PanzerTR dedi: Oyunun sonuna gelmediğimden anlamadım o zaman iyi bende eşek sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Eşek gibi durmuyor da değil aslında
PanzerTR dedi: Oyunun sonuna gelmediğimden anlamadım o zaman iyi bende eşek sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Eşek gibi durmuyor da değil aslında
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 9 Ekim 2020 #18 Çok güzel olmuş ellerine sağlık.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 9 Ekim 2020 #19 Tekrardan güzel yorumlarınız için hepinize teşekkürler.