Witcher 3 Complete Edition save dosyası Witcher 3 GOTY'e aktarılır mı?

ERDEMKRAL

Megapat
Daha fazla  
Merhaba Witcher 3 Complete Edition sürümünü oynuyorum. PlayStation 4'e CD alacağım fakat uygun olarak GOTY sürümü var size sorum bilgisayardaki Complete Edition'daki ilerlememi PS4'teki GOTY sürümüne aktarabilir miyim? Eğer aktaramazsam da bilgisayardan Complete Edition'daki save dosyasını bilgisayardan GOTY sürümünü satın alarak GOTY sürümüne aktarıp oradan da PS4'e aktarabilir miyim? Sorum biraz uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler.

PlayStation eğer iki oyunu birbirlerinin farklı sürümü olarak görüyorsa aktarabilirsiniz, mesela ben PS4'te oynadığım Ghost of Tsushima(PS4 versiyonu) verilerini PS5 alınca PS5 versiyonuna aktarmıştım. Teorikte ayrı oyunlar ama birbirlerinin sürümü. Dolayısıyla PS Store'dan bakın, dediğim gibiyse aktarılabilme ihtimali var ama emin değilim.

Hocam biraz baktım da Witcher GOTY var mı ki sadece Complete var bence siz yanlış bakmışsınız ki zaten GOTY fazladan bir şey katamaz ki. Ha bir de konsolunuza kurulu dijital oyunları internet olmadan da oynayabilirsiniz eğer derdiniz buysa. Mesela PS Plus üyeliğinden yüklediğim Days Gone oyununu internetsiz tepelik yerde oynadım gram da sıkıntı çıkarmadı. Neden aldığınız da muamma zaten.

Son düzenleme:
PlayStation eğer iki oyunu birbirlerinin farklı sürümü olarak görüyorsa aktarabilirsiniz, mesela ben PS4'te oynadığım Ghost of Tsushima(PS4 versiyonu) verilerini PS5 alınca PS5 versiyonuna aktarmıştım. Teorikte ayrı oyunlar ama birbirlerinin sürümü. Dolayısıyla PS Store'dan bakın, dediğim gibiyse aktarılabilme ihtimali var ama emin değilim.

Hocam biraz baktım da Witcher GOTY var mı ki sadece Complete var bence siz yanlış bakmışsınız ki zaten GOTY fazladan bir şey katamaz ki. Ha bir de konsolunuza kurulu dijital oyunları internet olmadan da oynayabilirsiniz eğer derdiniz buysa. Mesela PS Plus üyeliğinden yüklediğim Days Gone oyununu internetsiz tepelik yerde oynadım gram da sıkıntı çıkarmadı. Neden aldığınız da muamma zaten.

Hocam bilgisayarda oynadığım sürüm Complete Edition PlayStation'da oyunları kutulu olarak oynarım uygun olarak da GOTY versiyonu var o yüzden sordum bende şu an araştırıyorum net bir bilgi bulduktan sonra oyunu alacağım cevap için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı