Witcher 3 daha iyi zırh ve silah nereden bulunur?

reredo

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar. The Witcher 3'ün ana hikayesini geçen sene bitirip derslerden dolayı DLC'lerini oynayamamıştım. Bugün girip DLC'lere başlayayım dedim ancak Hearts of Stone dlcsinde daha ilk Boss'ta 4 5 vuruşta falan öldüm. Envantere girip zırhıma bakayım dedim ve bu görüntü ile karşılaştım. DLC'lere devam etmem için çok daha iyi zırh ve kılıçlara ihtiyacım var ancak nereden nasıl bulacağımı bilmiyorum oyunu unuttum resmen. Yardımcı olabilir misiniz?

Not 1: Oyunu tüm yan görevleri yaparak bitirdim ona rağmen böyle.
Not 2: Bu zırhlarla vs oyunu bitirmem mümkün mü? Kardeşim falan yanlışlıkla mı sattı diye düşünüyorum ama tüccarlarda daha güçlü zırh kılıç bulamadım (kılıcım 380 civarı hasar veriyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran görüntüsü yüklenmemiş. Onun dışında...

Ana oyundakilere kıyasla DLC'lerdeki yaratıklar biraz, boss'lar da bayağı sağlam. Bu konuda verilebilecek en patates öneri ama daha iyi oynamanız lazım. Gözlemleyin, saldırıları ezberleyin, ona göre oynayın vesaire.
Korkak oynamayın, ama tek seferde 2 - 3 defadan fazla vurmaya da çalışmayın. Saldırılarınızı ağır - hafif - hafif - ağır karışık şekilde yapın, 1 ağır - 2 hafif - 2 ağır - 1 hafif falan.
Düzenli olarak Quen işareti açın, ağırlıklı olarak insanlara karşı doğru zamanlamayla fare sağ tık basıp karşı saldırı yaparak (bazı durumlarda da kaçınmanız gerekecek tabii), yaratıklara karşı da kaçınma ve yuvarlanma yaparak oynayın.
Karakter gelişimi için üzerinden gittiğiniz belli bi' build yoksa internette "Witcher 3 builds" diye arattığınızda bilumum tane çıkar. Oynayış tarzınıza uygun build'i ve Witcher teçhizatını kullanın. Witcher teçhizatlarını ve güçlendirme yapım şemalarını toplamak için kullanabileceğiniz Türkçe rehberler var, bakabilirsiniz.
Savaşlarda gerektiğinde can yenilemek için Kırlangıç/Ak Raffard Özü iksirlerini kullanın, istiyorsanız yiyeceklerin 20 dk. can yenilemesi için Gurme yeteneğini kullanabilirsiniz. Saldırı gücü/işaret şiddetinizi arttırmak için Yıldırım/Petri iksirlerini, Dayanıklılık yenilemenizi arttırmak için Alaca Baykuş iksiri kullanabilirsiniz.

Konuda bahsettiğiniz kurbağa boss'u özelinde de dediğim gibi düzenli olarak Quen açın, habire etrafta zıpladığı için sabitlemek için atladığı yerlere Yrden işareti atarak kıstırın. Bi' yerlere zıplamadığı zamanlarda hasar yemeyip hasar atabilmek için saldırıya göre kaçınma ya da yuvarlanma yapın.
Ayrıca dondurması için Kuzey Yeli bombasını kullanabilir, donduğu sırada beleş vuruşlar atabilirsiniz.

Söylenebilecek başka çok bi' şey yok (en azından benim oynadığım kadarıyla). Gerisi tamamen size, oynayışınıza bağlı.

Son düzenleme:

Hocam kusura bakmayın eklemeyi unutmuşum şimdi ekliyorum buraya bakabilirsiniz. Yardımınız için de teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-28 225615.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 130
Yani, Witcher teçhizatı kullanmıyorsunuz. Bi' eksiğiniz orada. Itemleri özelliklerine göre, ortaya karışık giymek yerine build'inize göre Usta İşi Kedi, Ayı ya da Griffin seti kullanmanız daha iyi olur.
Diğer bi' eksiğiniz büyük ihtimalle yetenek ağacındaki yetenek dağılımınızın biraz rastgele olmasıdır. Kendinize göre bi' build bulup Arınma İksiri kullanarak yeteneklerinizi sıfırlayabilir, build'de önerildiği şekilde yeniden dağıtabilirsiniz.
@reredo
En son artık düzenli bi' oynayış döngünüz oluşur, illa bi' şekilde daha iyi oynarsınız.

Dediğim gibi benim söyleyebileceğim başka pek bi' şey yok, umarım bi' şekilde oyunu kendi içinizde oturtursunuz.

Son düzenleme:
Hocam kusura bakmayın eklemeyi unutmuşum şimdi ekliyorum buraya bakabilirsiniz. Yardımınız için de teşekkürler.
DLC'de ilerledikçe güzel zırh ve eşyalar bulacaksınız zaten fakat Efsunger teçhizatlarını yapmanızı şiddetle tavsiye ederim. Normal zırh ve kılıçlara göre çok daha avantajlılar.

DLC'de ilerledikçe güzel zırh ve eşyalar bulacaksınız zaten fakat efsunger teçhizatlarını yapmanızı şiddetle tavsiye ederim. Normal zırh ve kılıçlara göre çok daha avantajlılar.
Hocam oyunu tamamen unutmuşum. Kedi zırhı setini aldım şimdi ama 17 level diyor. Kendime uygun hale nasıl getireceğim? Ben 35 seviyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam oyunu tamamen unutmuşum. kedi zırhı setini aldım şimdi ama 17 level diyor. kendime uygun hale nasıl getireceğim? Ben 35 seviyeyim.
O zırhların gelişmiş versiyonlarının şemalarını bulmanız gerekiyor. Bulduğunuzda da usta bir zırhçıdan (görevini yaptıysanız Yoana'dan) ve usta bir demirciden (görevini yaptıysanız Éibhear'dan) zırh ve kılıçları yükselteceksiniz.

Bu arada zırhları gelişmiş versiyonlarına yükseltseniz de maalesef sizin için yeterli olmayacak. Gelişmiş versiyona yükselttikten sonra üstün versiyonlarının zırh şemalarını da bulup yükseltmeniz, onun da ardından ustaca yapım versiyonlarının da şemalarını bulup yükseltmeniz gerekiyor. Seviyenize uygun olan zırh seti şu an ''Ustaca Yapım'' versiyonu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…