Witcher 3 de RT mod açınca kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Emir Korkmaz

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, RTX3060 ekran kartım ve R5 5600X işlemcim var. Witcher 3'e gelen son güncelleme ile denemek istedim ve RT Ultra ayarında açınca görüntü kalitesi kötü oluyor ve kasıyor. Sebebi nedir acaba? YouTube'dan izledim FPS değerlerimiz aynı fakat bende hem kasma hissiyatı var ve görüntü kalitesi kötü.

Büyük sıkıntılar var. Ben RTX 3070 ile 4K Ultra'da sorunsuz oynarken RT ile 1080p-2K vb. herhangi bir grafik ayarı denediğimde oyun crash veriyor. Bazen de 5-10 FPS'e düşüyor.

Oyundan kaynaklı problem. Normalde The Witcher 3'te Ultra ayarda 130 FPS alan cihazım, RT açınca 35-40 FPS'ye düşüyor, üstelik DLSS Quality açık olmasına rağmen. Bu kadar fark olmaması gerek. RT'yi kapatmayı tercih ediyorum.

4080 bile 60 FPS i dlss ile anca görüyor. RT Optimizasyonu kötü. Muhtemelen cd project red'in oyun motoru rt ile pek optimize olamıyor. Cyberpunk, witcher bunu gösteriyor. Neyse ki yeni oyunları unreal engine 5 ile çıkaracaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…