Witcher 3 DirectX 12 ve 11 farkı nedir?

Szymanski1907

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar,

Daha yeni Witcher 3 yükledim ve Client'te DirectX 12 ya da 11 seçtiriyor. Ama ben Next gen olmamış halini oynamak istiyorum hangisini seçmem gerek? Ve DirectX 12 daha az FPS mi verdiriyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar,

Daha yeni Witcher 3 yükledim ve Client'te DirectX 12 ya da 11 seçtiriyor. Ama ben Next gen olmamış halini oynamak istiyorum hangisini seçmem gerek? Ve DirectX 12 daha az FPS mi verdiriyor?

Ben 1050 Ti'la DX 12 de çok drop yiyordum. RX 570e geçtim oyun DirectX 11'de bende açılmıyor. İkisini de dene en çok FPS verenle oynarsın.

Ekran kartına göre ikisi arasındaki performans farkı değişebilir, Steam üzerinden oynuyorsanız oyuna sağ tıklayıp (kütüphanede) oradan bi' yerden eski versiyonu seçebilmeniz lazım.

Ekran kartına göre ikisi arasındaki performans farkı değişebilir, Steam üzerinden oynuyorsanız oyuna sağ tıklayıp (kütüphanede) oradan bi' yerden eski versiyonu seçebilmeniz lazım.
Eski versiyonunu yükledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…