Witcher 3 diyalog geçerek bitirilir mi?

Ben öyle yaptım ve bir görevi yapmam 1 gün sürdü neredeyse. Kralın kızını bulma görevimi neydi.

Peki hikayeyi anlayabildinmi ya da yenden başlayip diyalog kastın mı?

Seçimlerinize göre hikaye değiştiği için mantıklı olmaz pek de zevk vermez.

Birincisi en ufak bir zevk almazsın çünkü oyunun zevkli yanı NPC doğramak değil, hikayesi. İkincisi de en ufak bir şey anlayacağını sanmıyorum. Kitap okur gibi oku gitsin işte.

Diyalog okumadan nasıl hikayeyi anlamayı planlıyorsun?

Oynayarak olmaz mı hikayeli oyunlar sıkıcı geliyor ama Witcher'i bitirmek istiyorum.
Birincisi en ufak bir zevk almazsın çünkü oyunun zevkli yanı NPC doğramak değil, hikayesi. İkincisi de en ufak bir şey anlayacağını sanmıyorum. Kitap okur gibi oku gitsin işte.

Kanka şu an Ciri'yi bulma görevindeyim bu saaten sonra okusam anlamı olur mu?

Oynayarak olmaz mı hikayeli oyunlar sıkıcı geliyor ama Witcher'i bitirmek istiyorum.
Witcher oynanış anlamında aman aman bir şey sunmuyor ki. Git şunu kaybettim git bul, git şunu kes falan. Aksiyon da vur kaçtan ibaret.

Bu oyunun albenisi zaten hikayesi. Anlatabildim mi?

Witcher oynanış anlamında aman aman bir şey sunmuyor ki. Git şunu kaybettim git bul, git şunu kes falan. Aksiyon da vur kaçtan ibaret.

Bu oyunun albenisi zaten hikayesi. Anlatabildim mi?

Peki şu an baronun kizinimi ne bulma gorevindeyim şimdi başlasam okumaya anlamı olur mu? Ciri'yi bulma görevide olabilir bilmiorum işte.

Peki şu an baronun kizinimi ne bulma gorevindeyim şimdi başlasam okumaya anlamı olur mu? Ciri'yi bulma görevide olabilir bilmiorum işte.
Daha görevin ne olduğunu bilmiyorsun. En baştan başla derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…