Hjust Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #1 Selamlar, bende oyunun 2 DLC'si de bulunmakta. oyunu daha önce bitirdim. Şu an yeni bir PC ile tekrar başladım fakat DLC Armor'larını göremedim. Nasıl aktif edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2022
Selamlar, bende oyunun 2 DLC'si de bulunmakta. oyunu daha önce bitirdim. Şu an yeni bir PC ile tekrar başladım fakat DLC Armor'larını göremedim. Nasıl aktif edebilirim?
L llkoiik Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 372 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2022 #2 DLC'leri indirdiğinizden emin misiniz?
Hjust Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #3 llkoiik dedi: DLC'leri indirdiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet indirdim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2022
EmirHan İspir Kilopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 225 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #4 Araştırdığım kadarı ile Griffondan kurtardığınız tüccardan satın almanız gerekiyor.
Hjust Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #5 EmirHan İspir dedi: Araştırdığım kadarı ile Griffondan kurtardığınız tüccardan satın almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum fakat o tüccarda armor veya dlc ile ilgili herhangi bir ürün bulunmuyor.
EmirHan İspir dedi: Araştırdığım kadarı ile Griffondan kurtardığınız tüccardan satın almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum fakat o tüccarda armor veya dlc ile ilgili herhangi bir ürün bulunmuyor.
EmirHan İspir Kilopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 225 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #6 Hjust dedi: Evet biliyorum fakat o tüccarda armor veya dlc ile ilgili herhangi bir ürün bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Steamden oynuyorsanız dosya bütünlüğünü doğrular mısınız?
Hjust dedi: Evet biliyorum fakat o tüccarda armor veya dlc ile ilgili herhangi bir ürün bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Steamden oynuyorsanız dosya bütünlüğünü doğrular mısınız?
Hjust Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #7 EmirHan İspir dedi: Steamden oynuyorsanız dosya bütünlüğünü doğrular mısınız? Genişletmek için tıkla... 42,3 GB Şuan silip tekrar kuruyorum.
EmirHan İspir dedi: Steamden oynuyorsanız dosya bütünlüğünü doğrular mısınız? Genişletmek için tıkla... 42,3 GB Şuan silip tekrar kuruyorum.
EmirHan İspir Kilopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 225 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #8 Hjust dedi: 42,3 GB Şuan silip tekrar kuruyorum. Genişletmek için tıkla... Keşke dosyaları doğrulasaydınız önce. Büyük ihtimalle sorununuz çözülecek bir çok kişi bu sorunu yaşamış.
Hjust dedi: 42,3 GB Şuan silip tekrar kuruyorum. Genişletmek için tıkla... Keşke dosyaları doğrulasaydınız önce. Büyük ihtimalle sorununuz çözülecek bir çok kişi bu sorunu yaşamış.
Hjust Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #9 EmirHan İspir dedi: Keşke dosyaları doğrulasaydınız önce. Büyük ihtimalle sorununuz çözülecek birçok kişi bu sorunu yaşamış. Genişletmek için tıkla... Daha başında zaten, Nasıl doğruluyorum acaba bilgilendirir misiniz?
EmirHan İspir dedi: Keşke dosyaları doğrulasaydınız önce. Büyük ihtimalle sorununuz çözülecek birçok kişi bu sorunu yaşamış. Genişletmek için tıkla... Daha başında zaten, Nasıl doğruluyorum acaba bilgilendirir misiniz?
EmirHan İspir Kilopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 225 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #10 Hjust dedi: Daha başında zaten, Nasıl doğruluyorum acaba bilgilendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Witcher 3 kuruluysa sağ tıklayın > Özellikler > Yerel dosyalar > Dosya bütünlüğünü doğrula
Hjust dedi: Daha başında zaten, Nasıl doğruluyorum acaba bilgilendirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Witcher 3 kuruluysa sağ tıklayın > Özellikler > Yerel dosyalar > Dosya bütünlüğünü doğrula