Merhaba, ana hikaye içerisinde her ikisine de seni seviyorum dedikten sonra beni oyun sonunda terk ettiler. Finalde ise ciri efsunger oldu. Diğerleri hakkında bilgi yok. Bu 3 karakteri şu an nerede bulabilirim?
Bildiğim kadarıyla göremezsin. İkisinden birini seçtiğin takdirde seçtiğin kişi evine geliyordu DLC'de ama seçimin yüzünden ikisi de seni terk etmiş oldu
Aslında sormak istediğim eve gelmeleri vs. değil de DLC içinde senaryoya etkileri var mı ? Herhangi bir göreve falan eşlik ediyorlar mı ? Sadece evde öyle bekliyorlar mı?
Terk edilince Ciri gelmiyor, Triss veya Yennefer ile ilişki yaşamadığınız takdirde Ciri geliyor. Eğer ikisini birden yürütmeye çalışıp, terk edilirseniz Dandelion geliyor.
Terk edilince Ciri gelmiyor, Triss veya Yennefer ile ilişki yaşamadığınız takdirde Ciri geliyor. Eğer ikisini birden yürütmeye çalışıp, terk edilirseniz Dandelion geliyor.
Aslında ilk başta Triss ile devam etmeye karar vermiştim ,özellikle Witcher 2 deki yardımlarından sonra Fakat araya Yennefer da girince işler biraz bozuldu ve tek kaldım
Dandelion'u da severiz, onunla da az vakit geçirmedik ama keşke Ciri'de gelseydi sonda..