T TEKİNOĞLU1283 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 Witcher 3'ü GeForce NOW üzerinden oynuyorum. Blood and Wine DLC'sini sonradan aldım ama nasıl aktif edeceğimi veya kullanacağımı bilmiyorum.
Witcher 3'ü GeForce NOW üzerinden oynuyorum. Blood and Wine DLC'sini sonradan aldım ama nasıl aktif edeceğimi veya kullanacağımı bilmiyorum.
PROELMA X UMUT DENİZ Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 508 Çözümler 13 Yer TOKAT Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemcim İntel i9-Anakartım ASUS ROG STRIX X670E-F-Ekran kartım Asus ROG STRİX RTX 4090 Ayrıca bir de Gaming Laptop'um var. MSI THIN GF63 16 GB RAM NVIDIA GEFORCE RTX 4050 6 GB VRAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Doktoru 3 Temmuz 2024 #2 Bütün DLC'ler kütüphanede gözüküyor. Steam ise biraz aşağıda DLC'leri yönet var oradan gidip aktif edin indirme yapacaktır. Bütün DLC'ler kütüphanede gözüküyor. Steam ise biraz aşağıda DLC'leri yönet var oradan gidip aktif edin indirme yapacaktır. Son düzenleme: 3 Temmuz 2024
Bütün DLC'ler kütüphanede gözüküyor. Steam ise biraz aşağıda DLC'leri yönet var oradan gidip aktif edin indirme yapacaktır. Bütün DLC'ler kütüphanede gözüküyor. Steam ise biraz aşağıda DLC'leri yönet var oradan gidip aktif edin indirme yapacaktır.
T TEKİNOĞLU1283 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #3 PROELMA X UMUT DENİZ dedi: Bütün DLC'ler kütüphanede gözüküyor. Steam ise biraz aşağıda DLC'leri yönet var oradan gidip aktif edin indirme yapacaktır. Bütün DLC'ler kütüphanede gözüküyor. Steam ise biraz aşağıda DLC'leri yönet var oradan gidip aktif edin indirme yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Witcher 3 DLC'si müzik olarak gözüküyor ben yanlış DLC'yi almadım değil mi çünkü ne DLC'yi yönet var ne de oyun olarak gözüküyor.
PROELMA X UMUT DENİZ dedi: Bütün DLC'ler kütüphanede gözüküyor. Steam ise biraz aşağıda DLC'leri yönet var oradan gidip aktif edin indirme yapacaktır. Bütün DLC'ler kütüphanede gözüküyor. Steam ise biraz aşağıda DLC'leri yönet var oradan gidip aktif edin indirme yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Witcher 3 DLC'si müzik olarak gözüküyor ben yanlış DLC'yi almadım değil mi çünkü ne DLC'yi yönet var ne de oyun olarak gözüküyor.
PROELMA X UMUT DENİZ Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 508 Çözümler 13 Yer TOKAT Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemcim İntel i9-Anakartım ASUS ROG STRIX X670E-F-Ekran kartım Asus ROG STRİX RTX 4090 Ayrıca bir de Gaming Laptop'um var. MSI THIN GF63 16 GB RAM NVIDIA GEFORCE RTX 4050 6 GB VRAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Doktoru 3 Temmuz 2024 #4 TEKİNOĞLU1283 dedi: Witcher 3 DLC'si müzik olarak gözüküyor ben yanlış DLC'yi almadım değil mi çünkü ne DLC'yi yönet var ne de oyun olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ana Menüden indirilebilir içerik kısmında aktif hale getiriliyordu sanırım.
TEKİNOĞLU1283 dedi: Witcher 3 DLC'si müzik olarak gözüküyor ben yanlış DLC'yi almadım değil mi çünkü ne DLC'yi yönet var ne de oyun olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ana Menüden indirilebilir içerik kısmında aktif hale getiriliyordu sanırım.