S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 7 Haziran 2021 #1 Bunla rayrı bir hikaye ve oynamak için ana oyunu bitirmem mi lazım? Yoksa oyun içindeyken bu DLC'ler sayesinde fazladan yan görev mekan falan mı var?
Bunla rayrı bir hikaye ve oynamak için ana oyunu bitirmem mi lazım? Yoksa oyun içindeyken bu DLC'ler sayesinde fazladan yan görev mekan falan mı var?
A Arif Aslan Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 224 Çözümler 5 7 Haziran 2021 #2 J tuşu ile görevler sekmesini açıyorsunuz ve bu sekme ile DLC'lere ait olan görevleri de görebiliyorsunuz. Ben DLC'lere ait olan görevleri ana hikayeyi bitirene kadar yapmadım.
J tuşu ile görevler sekmesini açıyorsunuz ve bu sekme ile DLC'lere ait olan görevleri de görebiliyorsunuz. Ben DLC'lere ait olan görevleri ana hikayeyi bitirene kadar yapmadım.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #3 DLC'lerin önerilen giriş seviyeleri var. Eğer altındayken gidersen ilerlerken sıkıntı yaşarsan. Bu sebeple ana hikaye bittikten sonra yapılmaları daha iyidir.
DLC'lerin önerilen giriş seviyeleri var. Eğer altındayken gidersen ilerlerken sıkıntı yaşarsan. Bu sebeple ana hikaye bittikten sonra yapılmaları daha iyidir.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 7 Haziran 2021 #4 Salih_Emre dedi: Ana oyunu bitirmem mi lazım? Genişletmek için tıkla... Ana oyunu bitirmene gerek yok. DLC'ler Vizima'dan sonra aktif oluyor, 25 seviyeye gelmeden oynamanı önermem.
Salih_Emre dedi: Ana oyunu bitirmem mi lazım? Genişletmek için tıkla... Ana oyunu bitirmene gerek yok. DLC'ler Vizima'dan sonra aktif oluyor, 25 seviyeye gelmeden oynamanı önermem.
Roit1 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 7 Haziran 2021 #5 Salih_Emre dedi: Bunla rayrı bir hikaye ve oynamak için ana oyunu bitirmem mi lazım? Yoksa oyun içindeyken bu DLC'ler sayesinde fazladan yan görev mekan falan mı var? Genişletmek için tıkla... Sadece DLC'leri oynama seçeneği var. Ana menüden bulabilirsin. Benim tavsiyem oyunu bitirip görevleri yap. Bazı küçük detayları etkiliyor.
Salih_Emre dedi: Bunla rayrı bir hikaye ve oynamak için ana oyunu bitirmem mi lazım? Yoksa oyun içindeyken bu DLC'ler sayesinde fazladan yan görev mekan falan mı var? Genişletmek için tıkla... Sadece DLC'leri oynama seçeneği var. Ana menüden bulabilirsin. Benim tavsiyem oyunu bitirip görevleri yap. Bazı küçük detayları etkiliyor.
ilkerowic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Eskişehir 7 Haziran 2021 #6 34 seviye olmadan iki DLC paketine de giriş yapmanı önermem. HOS'un ilk görevi bile zaten yeterince zor
34 seviye olmadan iki DLC paketine de giriş yapmanı önermem. HOS'un ilk görevi bile zaten yeterince zor
Roit1 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 7 Haziran 2021 #7 ilkerowic dedi: 34 seviye olmadan iki DLC paketine de giriş yapmanı önermem. HOS'un ilk görevi bile zaten yeterince zor Genişletmek için tıkla... Oyun zaten seni uygun seviyeden başlatıyor. Al bakalım 1 levelsin şimdi git Regis ile vs at demiyor .
ilkerowic dedi: 34 seviye olmadan iki DLC paketine de giriş yapmanı önermem. HOS'un ilk görevi bile zaten yeterince zor Genişletmek için tıkla... Oyun zaten seni uygun seviyeden başlatıyor. Al bakalım 1 levelsin şimdi git Regis ile vs at demiyor .
ilkerowic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Eskişehir 7 Haziran 2021 #8 Roit1 dedi: Oyun zaten seni uygun seviyeden başlatıyor. Al bakalım 1 levelsin şimdi git Regis ile vs at demiyor . Genişletmek için tıkla... Anladım. Ben ilk ana hikayeleri bitirdikten sonra başlamıştım. Belirli bir seviyeye yönelik başlamadığım için hatırlamıyorum
Roit1 dedi: Oyun zaten seni uygun seviyeden başlatıyor. Al bakalım 1 levelsin şimdi git Regis ile vs at demiyor . Genişletmek için tıkla... Anladım. Ben ilk ana hikayeleri bitirdikten sonra başlamıştım. Belirli bir seviyeye yönelik başlamadığım için hatırlamıyorum