Dediğim gibi ben modlayarak NG+ ile başlayıp çok keyif alıyorum. NG+ başlanacaksa, mutlaka önerdiğim bazı modlar var:
1. Slots Slots Slots: bahsettiğim gibi, yeni açabildiğiniz yetenekleri yerleştirmeniz için daha fazla alana ihtiyacınız olacak. Onu sağlıyor
2. Grandmaster skins and bonuses for all NGP sets: NG+'ta yeni açtığınız, ilk seviye zırhlarda bile, Blood and Wine'daki Grandmaster itemlerinin bonuslarını ve görüntüsünü kullanmanızı sağlıyor.
2. Alternatif: Set Bonuses For All Tiers of Witcher Gear: Öncekinin aynısı, ama görüntüyü değil sadece bonusları kullanmanızı sağlıyor. Zırhları geliştirdikçe görüntüsü de gelişsin istiyorsanız bunu kullanabilirsiniz.
Bu ikisi NG+'tan tam verim almak için bence mutlaka gerekli.
Eliniz değmişken HD Reworked, Indestructible Items, Auto Apply Oils, Better Trophies, Over 9000, Balanced Bombs, Balanced Potions öneririm. Modlamayla ilgili birçok rehber var, göz atabilirsiniz, biraz uğraştırıcı da olsa çok keyifli hale getiriyor oyunu.
Modlara hiç girmeyecekseniz bile NG+ denenebilir bence. Bombalar, iksirler, yetenekler açık olacak. Hiç modsuz NG+ oynamadığım için oyunun ilerisinde bir dezavantajı var mı bilmiyorum, ama zannetmiyorum.