Çözüldü Witcher 3 DLC'leri algılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

2xecc

Femtopat
Daha fazla  
Normalde DLC'ler yüklendiğinde ilk fotoğrafta "çıktı" yazan kısımda "kuruldu" yazıyordu. Ne denersem deneyeyim çözemedim bu sorunu. Oyunu sil yükle yapmaktan başka bir çaresi var mıdır?

1751736324005.png

1751736485456.png

1751736373500.png

Çözüm
Çoktan halletmişsinizdir herhalde ama Reddit'te şu şekilde çözebilenler olmuş.
1 - Bütün DLC'leri kaldırın (kütüphanede DLC'ler kısmından tiklerini kaldırın).
2 - Oyun ana klasöründen DLC klasörünü silin.
3 - Dosyaların bütünlüğünü doğrulayın.
4 - DLC'ler kısmından önce Blood and Wine'ı tikleyerek yeniden kurun. İndirme bittikten sonra oyuna girip çıkın.
5 - DLC'ler kısmında Hearts of Stone'u tikleyerek yeniden kurun. İndirme bittikten sonra oyuna girip çıkın.
En son sıkıntısız bi' şekilde oynayabilmeniz lazım(mış).

Ayrıca mod kurduğunuzdan bahsettiğiniz için yorumlarda işe yaradığı söylenen ikinci bir mevzu anlatılmış, isterseniz önce onu deneyebilirsiniz.
"DLC klasöründeki klasörler arasında içinde 'Content' klasörü olmayanları silin." diye yazmışlar.
1 - Bütün DLC'leri kaldırın (kütüphanede DLC'ler kısmından tiklerini kaldırın).
2 - Oyun ana klasöründen DLC klasörünü silin.
3 - Dosyaların bütünlüğünü doğrulayın.
4 - DLC'ler kısmından önce Blood and Wine'ı tikleyerek yeniden kurun. İndirme bittikten sonra oyuna girip çıkın.
5 - DLC'ler kısmında Hearts of Stone'u tikleyerek yeniden kurun. İndirme bittikten sonra oyuna girip çıkın.

Ayrıca mod kurduğunuzdan bahsettiğiniz için yorumlarda işe yaradığı söylenen ikinci bir mevzu anlatılmış, isterseniz önce onu deneyebilirsiniz.
"DLC klasöründeki klasörler arasında içinde 'Content' klasörü olmayanları silin." diye yazmışlar.

Son düzenleme:
Çözüm

Hocam saçma sapan dlc klasörünün içinde başka bi DLC klasörü oluşup içinde bir moddan kalma dlc klasörü varmış (bahsi geçen mod kendisi yüklemiş bu dlc dosyasını sanırsam çünkü ben sadece mod klasörüne ekleme yapmıştım). Sizin cevabınızla tek tek bakarken farkettim, onu silince düzeldi çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı