D dövüşmenguzum Femtopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Witcher 3'ü DLC'ler ile birlikte satın aldım ama nasıl oynayacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz?
Çözüm 2 2 260112 14 Kasım 2023 dövüşmenguzum dedi: Şu an önceden aldığım 6-7 tane yan görev var onları yaptıktan sonra oynayabiliyor muyum yani DLC'leri? Ana hikaye zaten bitti. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz DLC'ye. Görev kısmında mevcut olması gerekli. Blood and wine: Elçiler,Sakiler Hearth of stone: Kötülüğün İlk Yumuşak Dokunuşları Bunlar dlcyi başlatan ilk görevler.
dövüşmenguzum dedi: Şu an önceden aldığım 6-7 tane yan görev var onları yaptıktan sonra oynayabiliyor muyum yani DLC'leri? Ana hikaye zaten bitti. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz DLC'ye. Görev kısmında mevcut olması gerekli. Blood and wine: Elçiler,Sakiler Hearth of stone: Kötülüğün İlk Yumuşak Dokunuşları Bunlar dlcyi başlatan ilk görevler.
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.373 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #2 https://thewitcher.fandom.com/tr/wiki/Witcher_Türkiye Artı 0 Eksi
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.848 Çözümler 2 Yer Bursa 14 Kasım 2023 #3 dövüşmenguzum dedi: Witcher 3'ü DLC'ler ile birlikte satın aldım ama nasıl oynayacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Önce ana hikayeyi bütün yan görevler ile bitir, sonra HoS başla. HoS zaten kısa 2 günde biter. En sonda BaW oyna. Artı 0 Eksi
dövüşmenguzum dedi: Witcher 3'ü DLC'ler ile birlikte satın aldım ama nasıl oynayacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Önce ana hikayeyi bütün yan görevler ile bitir, sonra HoS başla. HoS zaten kısa 2 günde biter. En sonda BaW oyna.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 14 Kasım 2023 #4 Oyun içinde DLC görevleri var yazıyor zaten hangi DLC'lerin olduğu. DLC oynamak istiyorum sadece derseniz yeni oyun kısmından DLC için yeterli ekipmanlar ile sizi oyuna başlatabiliyor. Artı 0 Eksi
Oyun içinde DLC görevleri var yazıyor zaten hangi DLC'lerin olduğu. DLC oynamak istiyorum sadece derseniz yeni oyun kısmından DLC için yeterli ekipmanlar ile sizi oyuna başlatabiliyor.
KS KS D dövüşmenguzum Femtopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #5 Şu an önceden aldığım 6-7 tane yan görev var onları yaptıktan sonra oynayabiliyor muyum yani DLC'leri? Ana hikaye zaten bitti. Artı 0 Eksi
Şu an önceden aldığım 6-7 tane yan görev var onları yaptıktan sonra oynayabiliyor muyum yani DLC'leri? Ana hikaye zaten bitti.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 14 Kasım 2023 #6 dövüşmenguzum dedi: Şu an önceden aldığım 6-7 tane yan görev var onları yaptıktan sonra oynayabiliyor muyum yani DLC'leri? Ana hikaye zaten bitti. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz DLC'ye. Görev kısmında mevcut olması gerekli. Blood and wine: Elçiler,Sakiler Hearth of stone: Kötülüğün İlk Yumuşak Dokunuşları Bunlar dlcyi başlatan ilk görevler. Artı 0 Eksi Çözüm
dövüşmenguzum dedi: Şu an önceden aldığım 6-7 tane yan görev var onları yaptıktan sonra oynayabiliyor muyum yani DLC'leri? Ana hikaye zaten bitti. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz DLC'ye. Görev kısmında mevcut olması gerekli. Blood and wine: Elçiler,Sakiler Hearth of stone: Kötülüğün İlk Yumuşak Dokunuşları Bunlar dlcyi başlatan ilk görevler.
KS KS D dövüşmenguzum Femtopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #7 260112 dedi: İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz DLC'ye. Görev kısmında mevcut olması gerekli. Blood and wine: Elçiler,Sakiler Hearth of stone: Kötülüğün İlk Yumuşak Dokunuşları Bunlar dlcyi başlatan ilk görevler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
260112 dedi: İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz DLC'ye. Görev kısmında mevcut olması gerekli. Blood and wine: Elçiler,Sakiler Hearth of stone: Kötülüğün İlk Yumuşak Dokunuşları Bunlar dlcyi başlatan ilk görevler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 14 Kasım 2023 #8 dövüşmenguzum dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önemli değil iyi oyunlar dilerim. Önce hos bitirmenizi tavsiye ederim. Bow daha uzun ve hikayesel olarak daha sonrasına tekabül ediyor. Artı 0 Eksi
dövüşmenguzum dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önemli değil iyi oyunlar dilerim. Önce hos bitirmenizi tavsiye ederim. Bow daha uzun ve hikayesel olarak daha sonrasına tekabül ediyor.