Witcher 3 DLC'si yeni bir bölgede geçecek

Makaleler
2
Daha fazla  
Haberi görüyorsunuz. Zerrikanya'yı görme ihtimalimiz varmış. Tabii ki bu DLC'nin geleceği bir iddia fakat bayağı belli gelecek. Bu kadar konuşulmazdı yoksa. Zerrikanya görsek çok sağlam olur bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haberi görüyorsunuz. Zerrikanya'yı görme ihtimalimiz varmış. Tabii ki bu DLC'nin geleceği bir iddia fakat bayağı belli gelecek. Bu kadar konuşulmazdı yoksa. Zerrikanya görsek çok sağlam olur bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çölde solucan tarzı hayvansı bir final boss olur gibi. Kurbağa prens ve Dettlaff artık kolaylaştı.

Çölde solucan tarzı hayvansı bir final boss olur gibi. Kurbağa prens ve Dettlaff artık kolaylaştı.
Kaç sene oldu kolaylaşsın bir zahmet. 😀
Kurbağanın sinir bozucu saldırıları var sadece Detlaff ise oyundaki zor diyeceğim tek boss idi. Bir tane daha zor bir şey lazım.

Kaç sene oldu kolaylaşsın bir zahmet. 😀
Kurbağanın sinir bozucu saldırıları var sadece Dettlaff ise oyundaki zor diyeceğim tek boss idi. Bir tane daha zor bir şey lazım.

Yalnız ben Dettlaff canı bitince bize yürüyordu ben bir anda canı geri fullenir yeni başlıyorum deyip beni mahveder diye iksir içmiştim 3-4 tane. Oynun en kötü yanı ise Eredin hikaye final bossunun inanılmaz kolay olması.

Yalnız ben Dettlaff canı bitince bize yürüyordu ben bir anda canı geri fullenir yeni başlıyorum deyip beni mahveder diye iksir içmiştim 3-4 tane. Oynun en kötü yanı ise Eredin hikaye final bossunun inanılmaz kolay olması.
Harbiden ya. O boss çok geri planda kalıyor ve beklenileni asla veremiyor. Imlerith bile daha iyiydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı