Witcher 3 DLC'sine ne zaman başlanmalı?

Yer
İstanbul
Şu anda ana hikayedeyim 27 levelim ancak DLC yapmama rağmen istemeden DLC görevleri çıkıyor. Oyunu komple bitirdikten sonra New Game + yapmam gerekli mi yoksa DLC başla dersem olur mu?

1- Blood and Wine başladım diyelim DLC görevlerin hepsi açık mı olacak?
2- New Game + yapmam gerekli mi?

İstediğin zaman başlayabilirsin ancak önerilen seviyenin altındaysan bir hayli zorlanırsın. HoS'a hikayeyi bitirmeden de başlayabilirsin. Hatta bazı ek diyaloglar da açılır.

B&W'a hikayeyi bitirdikten sonra başlamanı öneririm. Bana göre DLC, bir nevi 'son söz' görevi görüyor.

DLC görevleri hep açık kalır, istediğin zaman devam edebilirsin. NG+ yapmana gerek yok, ki yeni oyunda da DLC'ler baştan başlıyor.

İstediğin zaman başlayabilirsin ancak önerilen seviyenin altındaysan bir hayli zorlanırsın. HoS'a hikayeyi bitirmeden de başlayabilirsin. Hatta bazı ek diyaloglar da açılır.

B&W'a hikayeyi bitirdikten sonra başlamanı öneririm. Bana göre DLC, bir nevi 'son söz' görevi görüyor.

DLC görevleri hep açık kalır, istediğin zaman devam edebilirsin. NG+ yapmana gerek yok, ki yeni oyunda da DLC'ler baştan başlıyor.
Ana hikaye bittikten sonrada ana görevler kısmında şuan 2 tane görev var kırmızı ve mavi normal oyun bittikten sonramı başlayayım yoksa oyun bitince ana menüden dlc başlamı diyeyim galiba direk dlc için hazır level ve item vererek başlatıyor

Dediğim gibi HoS'a (mavi olan) hikayeyi oynarken de başlayabilirsiniz. Ne zaman bitireceğiniz size kalmış, B&W'a ana hikaye bittikten sonra başlamanızı 'tavsiye ederim'. Şu anda ana hikaye bittiğine göre başlamamanız için bir neden yok.

Ana menüden başlamak bildiğim kadarıyla sadece DLC'leri deneyimlemek isteyenler için. Yani oradan başlayıp bitirirseniz, hikayeye devam ettiğinizde DLC'ler hala görev sekmesinde görülebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı