Witcher 3 DLC'siz Save dosyası

İşletim sistemi
Windows 10

foreurnnee

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Witcher 3'ü daha önce 2 kere bitirmiştim şimdi bir kere daha bitirmek istiyorum fakat Destination: Skellige görevinden başlamak istiyorum. Skellige'ye gidilmiş olmasına gerek yok, Skellige'ye hemen gitmeden önce gemiyi ve kaptanını bulma görevinde olsa da olur.

Yeni açtığım savede Skellige'de Kaer Trolde'yim. Nilfgaard'da ise Dijkstra'nın hazinesini bulma görevindeyim istersen atabilirim.

Yeni açtığım savede Skellige'de Kaer Trolde'yim. Nilfgaard'da ise Dijkstra'nın hazinesini bulma görevindeyim istersen atabilirim.
Çok makbule geçer Teşekkür ederim. Yazdığını erken göremedim kusura bakma. Skellige'ye yeni mi geldin, Yennefer ile birlikte kurt adamın olay yerini inceledin mi veya Yennefer ile birlikte cin görevini yaptın mı ?

Missing Persons "Kayıp Kişiler" görevindeyim daha kurt adamın olay yerini incelemedim cin görevini yapmadım sadece Ciri'nin olay yerini inceledim.

witcher3save - Google Drive

Son düzenleme:

Bu Save dosyasında sadece Hearts of Stone mevcut indirimde 6TL'ye alabilirseniz çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…