Witcher 3 efsunger teçhizatları nedir?

KıymalıPide46

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Efsunger teçhizatları hakkında bana bilgi verecek biri var mıdır? Üretmeli miyim ya da hangi okulun teçhizatlarını üretmeliyim? Bir de arkadaşlar kılıçları nasıl zanaat malzemesine çevirebiliyoruz. Yorumlarınızı bekliyorum.

Kedi seti - Hasar atma, Ayı seti - Hasar tanklama, Griffin seti - İşaret(ler), Kedi seti - Hybrid (biraz hasar, biraz İşaretler) üzerine kurulu denebilir. Takip ettiğiniz build'e uygun seti dizip kullanmalısınız tabii, çünkü sonuçta alanında oyunun en iyi setleri.
Set(ler)i toplamak için kullanabileceğiniz Türkçe rehberler var, bakabilirsiniz.

Takip ettiğiniz bi' build yoksa "Witcher 3 builds" diye arattığınızda bilumum tane çıkar. En basitinden şuraya bakabilirsiniz mesela.
Ama YouTube'da veya Reddit'te de benzerlerini/daha iyilerini bulabilirsiniz. "Cat build", "Tank build", "Sign build", "Alchemy build" vs. diye arattığınızda çıkar.

Kılıçları herhangi bi' demirciye parçalatabilmeniz lazım. Zırhçı yerine demirci (kılıçcı) olmak zorunda mıydı hatırlamıyorum ama genel olarak silahlar için demircileri, zırhlar için zırhçıları tercih etmeniz lazım zaten.
Diyalog üzerinden demircilerin menülerini açtıktan sonra üst taraftaki okları sağa - sola kurcalarsanız illa parçalatma menüsüne denk gelebilmeniz lazım.

Kılıç parçalatmadan en iyi verimi almak için, Novigrad'da Eibhear Hattori'nin görevini alıp, 20 küsür levelde tamamlayıp (seviyeniz o zaman anca yetecek), eleman usta demirci olarak açılınca ona parçalatırsanız daha iyi olur.
Demirci/zırhçılar, ustalık seviyelerine göre daha fazla ya da daha az malzeme veriyor.

Son düzenleme:
Kedi seti - hasar atma, ayı seti - hasar tanklama, griffin seti - işaret(ler), kedi seti - hybrid (biraz hasar, biraz işaretler) üzerine kurulu denebilir. Takip ettiğiniz Build'e uygun seti dizip kullanmalısınız tabii, çünkü sonuçta alanında oyunun en iyi setleri.
Set(ler)i toplamak için kullanabileceğiniz Türkçe rehberler var, bakabilirsiniz.

Takip ettiğiniz bi' Build yoksa "Witcher 3 builds" diye arattığınızda bilumum tane çıkar. En basitinden şuraya bakabilirsiniz mesela.
Ama YouTube'da veya Reddit'te de benzerlerini/daha iyilerini bulabilirsiniz. "CAT Build", "tank Build", "sign Build", "alchemy Build" vs. diye arattığınızda çıkar.

Kılıçları herhangi bi' demirciye parçalatabilmeniz lazım. Zırhçı yerine demirci (kılıçcı) olmak zorunda mıydı hatırlamıyorum ama genel olarak silahlar için demircileri, zırhlar için zırhçıları tercih etmeniz lazım zaten.
Diyalog üzerinden demircilerin menülerini açtıktan sonra üst taraftaki okları sağa - sola kurcalarsanız illa parçalatma menüsüne denk gelebilmeniz lazım.

Kılıç parçalatmadan en iyi verimi almak için, Novigrad'da eibhear Hattori'nin görevini alıp, 20 küsur levelde tamamlayıp (seviyeniz o zaman anca yetecek), eleman usta demirci olarak açılınca ona parçalatırsanız daha iyi olur.
Demirci/zırhçılar, ustalık seviyelerine göre daha fazla ya da daha az malzeme veriyor.

Bu kadar önem verip detaylı bir şekilde yazdığınız için size çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı