Çözüldü Witcher 3 en fazla 144 Hz oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mortijole

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim monitörüm 180 Hz olmasına rağmen Witcher 3'te Max 144 veriyor. Nasıl ayarlayabilirim? Diğer oyunlarda böyle bir sorun olmuyordu.

Ekran görüntüsü 2025-12-16 020449.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
En sola çekince unlimited FPS oluyor olması lazım, onun dışında 180 e oyun içi başka nasıl kitlenir bilemedim.
Arama kısmına gelişmiş görümtü ayarları yaz orada gelişmiş görüntü ayarlarını görüntüle olacak oradan kontrol eder misin en aşağıda Hz değeri kaç? 180 olarak gözüküyorsa Nvidia denetim panelinden ekran / çözünürlük değiştirme kısmına gel oradaki yenileme hızı kaç? İkisi de 180 ise oyun max 144 veriyor demektir.

Arama kısmına gelişmiş görümtü ayarları yaz orada gelişmiş görüntü ayarlarını görüntüle olacak oradan kontrol eder misin en aşağıda Hz değeri kaç? 180 olarak gözüküyorsa NVIDIA denetim panelinden ekran / çözünürlük değiştirme kısmına gel oradaki yenileme hızı kaç? İkisi de 180 ise oyun Max 144 veriyor demektir.

Onlarin ikisi de 180 Hz ama oyunda 144. yukarıda arkadaşın dediğini yapip en sola çekince unlimited FPS oluyormus. Oyle yaptim artik, teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı