Zyetwy Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 909 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1650 ti i7 10750H 2.60 GHz 16 GB Ram 1 TB Hdd 256 GB Ssd (Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop) Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar Witcher 3 GOTY Edition için en ucuz key siteleri neler var? Bilen varsa yazarsanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
Arkadaşlar Witcher 3 GOTY Edition için en ucuz key siteleri neler var? Bilen varsa yazarsanız çok sevinirim.
KS KS Zyetwy Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 909 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1650 ti i7 10750H 2.60 GHz 16 GB Ram 1 TB Hdd 256 GB Ssd (Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop) Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #11 Arkadaşlar şu an aile kütüphanesinde witcher 3 oynuyorum zaten goty editionu ancak bir keç kez daha oynarım diye ve koleksiyon olsun diye kendime de almak istiyorum ketofilen dedi: Ek olarak eklemek istiyorum Nays kullanarak oyunu 80₺ daha ucuza alabilirsiniz. Oyun Alışverişlerine %20 Hediye Para Kazan! | Nays Maceraya koşacağın Steam, Epic Games, Playstation Network, Riot Games, Xbox, ve Twitch alışverişlerini Nays'la yap, %20 hediye para kazan. www.naysapp.com.tr Genişletmek için tıkla... Naysım var Ayrıca 100 tl ve aşağısında goty edition bulursam direkt almayı düşünüyorum Peki sonraki indirimde 150 TL ve aşağısına kadar GOTY Edition bulabilir miyim ? Nays'la alacağım bu arada Artı 0 Eksi
Arkadaşlar şu an aile kütüphanesinde witcher 3 oynuyorum zaten goty editionu ancak bir keç kez daha oynarım diye ve koleksiyon olsun diye kendime de almak istiyorum ketofilen dedi: Ek olarak eklemek istiyorum Nays kullanarak oyunu 80₺ daha ucuza alabilirsiniz. Oyun Alışverişlerine %20 Hediye Para Kazan! | Nays Maceraya koşacağın Steam, Epic Games, Playstation Network, Riot Games, Xbox, ve Twitch alışverişlerini Nays'la yap, %20 hediye para kazan. www.naysapp.com.tr Genişletmek için tıkla... Naysım var Ayrıca 100 tl ve aşağısında goty edition bulursam direkt almayı düşünüyorum Peki sonraki indirimde 150 TL ve aşağısına kadar GOTY Edition bulabilir miyim ? Nays'la alacağım bu arada