Witcher 3 eski versiyon ve Next Gen karşılaştırması

GTX 3060 olduğu içindir hocam. Şaka bir yana bende de FPS'in düşeceğine inandığım yerlerde FPS artıyor, FPS'in düşmeyeceğine inandığım yerlerde FPS düşüyor arada nedense.

GTX 3060 olduğu içindir hocam. Şaka bir yana bende de FPS'in düşeceğine inandığım yerlerde FPS artıyor, FPS'in düşmeyeceğine inandığım yerlerde FPS düşüyor arada nedense.
düzelttim pardon. Genel olarak bana iyi geldi güncelleme ancak optimizasyon sorunu bariz hissediliyor, bazı yerlerde oyun sistemi yeterince kullanmıyor.

NVIDIA hairworks modellerini değiştirdikleri için FPS de düşüşler olmuş. Saçları orijinal haline kullanırsanız aynı FPS'yi alırsınız.

Hocam bu Next Geni devre dışı bırakabiliyor muyuz? Benim sistemim giriş seviyesi ve oyunu rahat bir şekilde yine bitirmek istiyorum da.
Steam'dan oyuna sağ tıkla özelliklere gir, sol taraftan betalar kısmına gel, katılmak istediğiniz betayı seçiniz kısmında 1.32 sürümünü gösteriyor. 1.32 sürümüne geçersen eski halini oynayabilirsin.

Çok teşekkürler hocam, bir deneyeceğim next geni yine de. Denedikten sonra bu yöntemi uygulayabilir miyim?

RTX 4090 30 FPS alıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkürler hocam, bir deneyeceğim next geni yine de. Denedikten sonra bu yöntemi uygulayabilir miyim?
Evet uygularsın ikisi arasında her zaman geçiş yapabilirsin ama her seferinde 45gb güncelleme yapman gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…