kürşat alpkaan soyer Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 202 22 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar Witcher 3'e başladım. 12. seviye oldum griffen setini tamamladım 6 parça ama set bonusunu vermiyor. Usta seti falan bir şeyler diyor anlayamadım pek, oyununda çok bilmiyorum daha kızmasın arkadaşlar. Lütfen yardımları bekliyorum.
Arkadaşlar Witcher 3'e başladım. 12. seviye oldum griffen setini tamamladım 6 parça ama set bonusunu vermiyor. Usta seti falan bir şeyler diyor anlayamadım pek, oyununda çok bilmiyorum daha kızmasın arkadaşlar. Lütfen yardımları bekliyorum.
blak1ss Picopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 274 22 Eylül 2021 #2 Set bonusu en üst seviye ekipmanlarda gelir, açıklamasında da yazıyor zaten.
Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 842 Çözümler 6 22 Eylül 2021 #3 kürşat alpkaan soyer dedi: Arkadaşlar Witcher 3'e başladım. 12. seviye oldum griffen setini tamamladım 6 parça ama set bonusunu vermiyor. Usta seti falan bir şeyler diyor anlayamadım pek, oyununda çok bilmiyorum daha kızmasın arkadaşlar. Lütfen yardımları bekliyorum. Genişletmek için tıkla... BAW DLC sini oynayıp büyük usta setleri tamamlaman lazım bonusları ancak öyle alabilirsin.
kürşat alpkaan soyer dedi: Arkadaşlar Witcher 3'e başladım. 12. seviye oldum griffen setini tamamladım 6 parça ama set bonusunu vermiyor. Usta seti falan bir şeyler diyor anlayamadım pek, oyununda çok bilmiyorum daha kızmasın arkadaşlar. Lütfen yardımları bekliyorum. Genişletmek için tıkla... BAW DLC sini oynayıp büyük usta setleri tamamlaman lazım bonusları ancak öyle alabilirsin.