Elimde 700 Gold eden bir kılıç var demirciye gittiğimde ben buna 100 Gold veririm diyor aynı şekilde 250 Gold eden av ganimetine 20 Gold veren tüccar var ben bu itemları en iyi fiyata nerede satabilirim? Hangi itemi hangi satıcıya satmam gerekiyor?
Zaten çok bir şey yok karakterinizin üzerinde ama mesela silahlar kısmında belli seviyeye kadar hasarı düşük olanları atabilirsiniz (belli seviyeden sonra rünlere, özelliğe vs bakarsınız) onun dışında rünleri kullanın. (o silah veya teçhizattaki eşyalar üzerindeki iki boşluk üzerine eklenecek rün yuvaları, rünleri sürükleyip üzerinde yazılı özellikleri alabilirsiniz ama düşük seviyede pek yaramayabilir işinize, rehber videolardan takip ederseniz daha rahat kavrarsınız) Görev eşyaları kısmında zaten atmanıza gerek çok bir şey yok (hatta hiç yok) genellikle yiyecekler, Kızılgöz (at üzerindekiler) ve silahlar/zırhlar kısmı aktif zaten Kızılgöz'e heybe, eyer vs. alarak envanter kapasitenizi ileride genişletirsiniz.
Not:
Burada yer alan eyerlerin üzerine gelerek kapasitesi çok olanı sağdaki eyer ile değişin (envanter kapasitesi artsın) diğerlerini de yer tutmaması için satabilirsiniz.
Üzerinden bayağı bir zaman gecmis hortlamis gibi olacak ama hem ustundeki esyalar olsun hem de paran olsun bana gore aşırı fazla geldi ben 500-600 parayla anca dolaşıyorum 8seviye yarisinda falanim gucumun yettigi yan gorevler ana gorevler yapiyorum ama senle bayağı fark var aramizda neyi yanlış yapiyor olabilirim oyunu çoktan bitirmissindir zaten.