Kerim_37 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 542 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 13700HX Rtx 4080 Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #1 Geçenlerde Witcher 3 indirmiştim. Steam'den şimdi oynamak istedim böyle bir hata veriyor. Neden sizce arkadaşlar? Geri yüklemeden açılmaz mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2025
Geçenlerde Witcher 3 indirmiştim. Steam'den şimdi oynamak istedim böyle bir hata veriyor. Neden sizce arkadaşlar? Geri yüklemeden açılmaz mı?
Çözüm hitabes 25 Nisan 2025 Bu konuya bakar mısın? Eğer sonuç değişmez ise farklı şekilde yardımcı olayım. Witcher 3 "no qt platform" hatası Genişletmek için tıkla...
Bu konuya bakar mısın? Eğer sonuç değişmez ise farklı şekilde yardımcı olayım. Witcher 3 "no qt platform" hatası Genişletmek için tıkla...
hitabes Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: MSI GeForce RTX 5080 16G VENTUS 3X OC İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X Ram: Corsair Vengeance White RGB 16GB DDR5 Anakart: MSI MPG WHITE X870E EDGE TI WIFI DDR5 Kasa: MSI MPG Velox 100R ATX Cinsiyet Erkek Meslek Emlakçı 25 Nisan 2025 #2 Bu konuya bakar mısın? Eğer sonuç değişmez ise farklı şekilde yardımcı olayım. Witcher 3 "no qt platform" hatası Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi Çözüm
Bu konuya bakar mısın? Eğer sonuç değişmez ise farklı şekilde yardımcı olayım. Witcher 3 "no qt platform" hatası Genişletmek için tıkla...
KS KS Kerim_37 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 542 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 13700HX Rtx 4080 Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #3 hitabes dedi: Bu konuya bakar mısın? Eğer sonuç değişmez ise farklı şekilde yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi ona bakmıştım çözüldü sağ olun yine de. Artı 0 Eksi
hitabes dedi: Bu konuya bakar mısın? Eğer sonuç değişmez ise farklı şekilde yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi ona bakmıştım çözüldü sağ olun yine de.