G grif0n Femtopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 40 18 Eylül 2020 #1 E tuşuna basıyorum harita açılıyor ama sadece fare imleciyle gitmek istediğim yerleri seçebiliyorum. Büyük yuvarlak çıkmıyor haritayı açınca.
E tuşuna basıyorum harita açılıyor ama sadece fare imleciyle gitmek istediğim yerleri seçebiliyorum. Büyük yuvarlak çıkmıyor haritayı açınca.
Caranthir Ar Feiniel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.480 Çözümler 8 Yer The Fields of Ard Skellig Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #11 Bak canım çekti yine bir daha başlayasım geldi Witcher 3'e. Artı 0 Eksi
KS KS G grif0n Femtopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 40 18 Eylül 2020 #12 Caranthir Ar Feiniel dedi: Bak canım çekti yine bir daha başlayasım geldi Witcher 3'e. Genişletmek için tıkla... oyun gerçekten çok iyiymiş ilk defa oynuyorum film gibi hikayenin içine girdim çok beğendim Artı 0 Eksi
Caranthir Ar Feiniel dedi: Bak canım çekti yine bir daha başlayasım geldi Witcher 3'e. Genişletmek için tıkla... oyun gerçekten çok iyiymiş ilk defa oynuyorum film gibi hikayenin içine girdim çok beğendim
Caranthir Ar Feiniel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.480 Çözümler 8 Yer The Fields of Ard Skellig Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #13 grif0n dedi: Oyun gerçekten çok iyiymiş ilk defa oynuyorum film gibi hikayenin içine girdim çok beğendim Genişletmek için tıkla... Tüm zamanların en iyi oyunu olduğu için normaldir. Artı 0 Eksi
grif0n dedi: Oyun gerçekten çok iyiymiş ilk defa oynuyorum film gibi hikayenin içine girdim çok beğendim Genişletmek için tıkla... Tüm zamanların en iyi oyunu olduğu için normaldir.
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 18 Eylül 2020 #14 Şu PC tamir olunca bir daha Witcher yapacağım Artı 0 Eksi