Satılık Witcher 3 (Geralt) figür

Daylight Art

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ürün 25 cm uzunluğundadır. El emeği boyama ve dokunuşlar vardır. Yapılış süresi yaklaşık 12-15 günü bulmaktadır. Sergilemek istediğiniz başka karakterler varsa ulaşabilirsiniz. İletişim için buradan veya mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Adres: daylight_art@hotmail.com

Dosya Ekleri

• 1.JPG
    1.JPG
    101,1 KB · Görüntüleme: 649
  • 2.JPG
    2.JPG
    85,5 KB · Görüntüleme: 583
  • 3.JPG
    3.JPG
    93,9 KB · Görüntüleme: 510
  • 4.JPG
    4.JPG
    81,8 KB · Görüntüleme: 524
  • 5.JPG
    5.JPG
    86,5 KB · Görüntüleme: 630
Merhaba, ürün 25 cm uzunluğundadır. El emeği boyama ve dokunuşlar vardır. Yapılış süresi yaklaşık 12-15 günü bulmaktadır. Sergilemek istediğiniz başka karakterler varsa ulaşabilirsiniz. İletişim için buradan veya mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Adres: daylight_art@hotmail.com
Muhteşem desem değil. Harika desem değil. Pahabiçilemez derecede güzel de diyemeyiz. Güzel türkçemde bu şaheser için kelime yokmuş onu öğrenmiş olduk ellerinize sağlık.

Böyle bir tane lobaninki ne kadara patlar bize?
Hocam selamlar , daha önceden mail atmışmıydınız? Loba modeli sorulmuştu bana fakat sonra mailden dönüş alamadım.Eğer siz daha önce mesaj atmadıysanız mail yoluyla yazarsanız detayları konuşuruz.

Arthur Morgan kaça gelir?
Hocam selam, istediğiniz karaktere ait modeli resim olarak yüklüyorum .Boyutuda fiyatı etkileyen bir unsur.Eğer modeli beğenirseniz hangi ölçülerde istediğinizide söyleyin sonrasında ücretini hesaplayıp size söylerim.

Böyle bir tane lobaninki ne kadara patlar bize?
Posta kutunuza bakmayı unuttunuz.Bilgilendirmeyi yaptım.Model soran arkadaşlar istediği ürünün boyutunu da belirtirse çok iyi olur.

Dosya Ekleri

• arthur.jpg
    arthur.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 551
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı