Lil Ramiz Decapat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1 Oyunu açtım ve GOG diyebir yere kayıt oldum oyunu tekrar baslattim sanırım guncelleme yaptı ama simdi karakterimin zırhının sadece alt bolgesi gozukuyor. Hiçbir bina ve yapı da yok çözümü nedir acaba? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (74).png 1,6 MB · Görüntüleme: 84 Ekran Görüntüsü (73).png 3,3 MB · Görüntüleme: 68 Ekran Görüntüsü (75).png 1,6 MB · Görüntüleme: 71
Oyunu açtım ve GOG diyebir yere kayıt oldum oyunu tekrar baslattim sanırım guncelleme yaptı ama simdi karakterimin zırhının sadece alt bolgesi gozukuyor. Hiçbir bina ve yapı da yok çözümü nedir acaba?
Çözüm Aeronight 17 Aralık 2022 Oyun dosyalarını doğrulayın. Olmazsa oyunu yeniden yükleyin. Ayrıca DirectX 12'de çalıştırmayı deneyin.
Oyun dosyalarını doğrulayın. Olmazsa oyunu yeniden yükleyin. Ayrıca DirectX 12'de çalıştırmayı deneyin.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #2 Oyun dosyalarını doğrulayın. Olmazsa oyunu yeniden yükleyin. Ayrıca DirectX 12'de çalıştırmayı deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Oyun dosyalarını doğrulayın. Olmazsa oyunu yeniden yükleyin. Ayrıca DirectX 12'de çalıştırmayı deneyin.
KS KS Lil Ramiz Decapat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #3 Aeronight dedi: Oyun dosyalarını doğrulayın. Olmazsa oyunu yeniden yükleyin. Ayrıca DirectX 12'de çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nereden dogrulayabilirim? Tam olarak bilmiyorum da. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Oyun dosyalarını doğrulayın. Olmazsa oyunu yeniden yükleyin. Ayrıca DirectX 12'de çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nereden dogrulayabilirim? Tam olarak bilmiyorum da.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #4 Lil Ramiz dedi: nereden dogrulayabilirim tam olarak bilmiyorum da Genişletmek için tıkla... Steam'den Witcher 3'e sağ tıklayın. Özelliklere gelip yerel dosyalara tıklayın. Orada oyun dosyalarını doğrula var. Ona tıklayın. Artı 0 Eksi
Lil Ramiz dedi: nereden dogrulayabilirim tam olarak bilmiyorum da Genişletmek için tıkla... Steam'den Witcher 3'e sağ tıklayın. Özelliklere gelip yerel dosyalara tıklayın. Orada oyun dosyalarını doğrula var. Ona tıklayın.
KS KS Lil Ramiz Decapat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #5 Aeronight dedi: Steam'den Witcher 3'e sağ tıklayın. Özelliklere gelip yerel dosyalara tıklayın. Orada oyun dosyalarını doğrula var. Ona tıklayın. Genişletmek için tıkla... Oldu yardımınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Steam'den Witcher 3'e sağ tıklayın. Özelliklere gelip yerel dosyalara tıklayın. Orada oyun dosyalarını doğrula var. Ona tıklayın. Genişletmek için tıkla... Oldu yardımınız için teşekkür ederim.