Çok güzel bir oyun. Ben daha önce DLC'ler ile birlikte 180 saatte bitirdim. Ve şimdi oyunu baya özledim, hatta DLC'ler bence ana hikayeden bile daha eğlenceli. Özellikle Blood and Wine DLC'si muazzam.
Oyunu bitirmek ortalama 3.5 sene sürüyor. Güzel mi dersen oyna gör. Bu da sorumu şimdi. Herkesin zevki ve sevdiği şeyler farklıdır. RDR2'den sonra yabancılık çekersin. İster istemez. Vahşi batıdan, belgrad ormanlarına gidiyorsun. Bir yerde toz bulutları öte tarafta koca koca çınar ağaçları.
Full DLC ile oynayacağım RTX 2060 ekran kartı var oyun gerçekten abartıldığı kadar güzel mi? Ortalama kaç saat sürer DLC ile oyunu bitirmem? RDR2'den sonra çok yabancılık çeker miyim?
Bu oyun hayatımda oynadığım en iyi oyun
Bence dlcleri oyunun kendinden daha iyi hele heart of stone mükemmmeel kesin oyna
Ama biraz zaman istiyor diyolog çok var diye üşenme
Bi handikapı da onu oynadıktan sonra rdr bin at sürme balonu olduğunu anlayacaksın
Sen en baştan basla, zaten 1 2 saat geçtiğinde o müzikleri duyunca, o ambiyansı görünce oyundan çıkamazsın. Bittiği gibi DLC'lere girer bir de oradan hayran olursun.