TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 6 Mayıs 2022 #1 Griffin setini yapacağım ama gömlek lazım gömlekte bende yok nereden alacağım acaba? @strigoi
5 517066 Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 13 6 Mayıs 2022 #2 Bazı satıcılardan alırsın veya öldürdüğün insan düşmanlardan düşebilir.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 6 Mayıs 2022 #3 Elihal'dan veya Sjusta'dan alabilirsiniz. Elihal resimdeki konumda. Sjusta ise Kaer Trolde limanındaki berber. Son düzenleme: 6 Mayıs 2022
Elihal'dan veya Sjusta'dan alabilirsiniz. Elihal resimdeki konumda. Sjusta ise Kaer Trolde limanındaki berber.
TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 6 Mayıs 2022 #4 517066 dedi: Bazı satıcılardan alırsın veya öldürdüğün insan düşmanlardan düşebilir. Genişletmek için tıkla... Tam da oyunun zevkini alıyordum diğer şemalar hazır bir tek gömlek kaldı onu da halledeceğim inşallah. LordxVader dedi: Elihal'dan veya Sjusta'dan alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Elihal şu anda gözükmüyor. Mağazasına giriyorum ama kadın dışarıyı süpürüyor ve market işareti yok. Son düzenleme: 6 Mayıs 2022
517066 dedi: Bazı satıcılardan alırsın veya öldürdüğün insan düşmanlardan düşebilir. Genişletmek için tıkla... Tam da oyunun zevkini alıyordum diğer şemalar hazır bir tek gömlek kaldı onu da halledeceğim inşallah. LordxVader dedi: Elihal'dan veya Sjusta'dan alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Elihal şu anda gözükmüyor. Mağazasına giriyorum ama kadın dışarıyı süpürüyor ve market işareti yok.
190E Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 881 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #5 517066 dedi: Bazı satıcılardan alırsın veya öldürdüğün insan düşmanlardan düşebilir. Genişletmek için tıkla... %15-20 civarı save dosyası nereden bulabilirim virüssüz? Kaç kere birkaç saat oynayıp sildim baştan oynamak istemiyorum.
517066 dedi: Bazı satıcılardan alırsın veya öldürdüğün insan düşmanlardan düşebilir. Genişletmek için tıkla... %15-20 civarı save dosyası nereden bulabilirim virüssüz? Kaç kere birkaç saat oynayıp sildim baştan oynamak istemiyorum.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.080 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 6 Mayıs 2022 #6 TheRealKurtCobain dedi: Elihal şu anda gözükmüyor. Mağazasına giriyorum ama kadın dışarıyı süpürüyor ve market işareti yok. Genişletmek için tıkla... Görevi yaptınız mı? Sürprizbozan Triss'in Novigrad'dan ayrılması ile alakalı bir görevde baloya gitmeden önce Elihal'dan maske alıyorduk.
TheRealKurtCobain dedi: Elihal şu anda gözükmüyor. Mağazasına giriyorum ama kadın dışarıyı süpürüyor ve market işareti yok. Genişletmek için tıkla... Görevi yaptınız mı? Sürprizbozan Triss'in Novigrad'dan ayrılması ile alakalı bir görevde baloya gitmeden önce Elihal'dan maske alıyorduk.
5 517066 Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 13 6 Mayıs 2022 #7 Google'da araştırabilirsin. Buradan ben bir şeyler desem korsan link paylaşımına girer kurallara aykırı olur.
Google'da araştırabilirsin. Buradan ben bir şeyler desem korsan link paylaşımına girer kurallara aykırı olur.
507053 Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 635 Çözümler 2 6 Mayıs 2022 #8 190E dedi: %15-20 civarı Save dosyası nereden bulabilirim virüssüz? Kaç kere birkaç saat oynayıp sildim baştan oynamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kendinize ait bir konu açarsanız size yardımcı olurlar ^-^
190E dedi: %15-20 civarı Save dosyası nereden bulabilirim virüssüz? Kaç kere birkaç saat oynayıp sildim baştan oynamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kendinize ait bir konu açarsanız size yardımcı olurlar ^-^
TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 6 Mayıs 2022 #9 fromhell1 dedi: Görevi yaptınız mı? Sürprizbozan Triss'in Novigrad'dan ayrılması ile alakalı bir görevde baloya gitmeden önce Elihal'dan maske alıyorduk. Genişletmek için tıkla... Süper bir spoiler yedim sağ olun. Bu arada sorun yok.
fromhell1 dedi: Görevi yaptınız mı? Sürprizbozan Triss'in Novigrad'dan ayrılması ile alakalı bir görevde baloya gitmeden önce Elihal'dan maske alıyorduk. Genişletmek için tıkla... Süper bir spoiler yedim sağ olun. Bu arada sorun yok.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.080 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 6 Mayıs 2022 #10 TheRealKurtCobain dedi: Süper bir spoiler yedim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Spoiler olarak işaretlemiştim ama sağlık olsun.
TheRealKurtCobain dedi: Süper bir spoiler yedim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Spoiler olarak işaretlemiştim ama sağlık olsun.