2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 24 Nisan 2022 #1 Witcher 3 aile meseleleri velendeki ipuçlarını bulma görevini geçemiyorum ne yapmam gerekli? (baronun karısı hakkında)
Witcher 3 aile meseleleri velendeki ipuçlarını bulma görevini geçemiyorum ne yapmam gerekli? (baronun karısı hakkında)
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #2 Geçmek derken?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #3 260112 dedi: Witcher 3 aile meseleleri velendeki ipuçlarını bulma görevini geçemiyorum ne yapmam gerekli? (baronun karısı hakkında) Genişletmek için tıkla... Spoiler vermek istemediğim için böyle bir cevap vereceğim. Diğer görevlere göz at. Eğer spoiler istersen yazman yeterli görevi söylerim.
260112 dedi: Witcher 3 aile meseleleri velendeki ipuçlarını bulma görevini geçemiyorum ne yapmam gerekli? (baronun karısı hakkında) Genişletmek için tıkla... Spoiler vermek istemediğim için böyle bir cevap vereceğim. Diğer görevlere göz at. Eğer spoiler istersen yazman yeterli görevi söylerim.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.277 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #4 260112 dedi: Witcher 3 aile meseleleri velendeki ipuçlarını bulma görevini geçemiyorum ne yapmam gerekli? (baronun karısı hakkında) Genişletmek için tıkla... Hocam o görevi geçmeye çalışmıyorsunuz ki ipuçlarını takip edip Witcher özelliğinizi kullanıyorsunuz.
260112 dedi: Witcher 3 aile meseleleri velendeki ipuçlarını bulma görevini geçemiyorum ne yapmam gerekli? (baronun karısı hakkında) Genişletmek için tıkla... Hocam o görevi geçmeye çalışmıyorsunuz ki ipuçlarını takip edip Witcher özelliğinizi kullanıyorsunuz.
themperr0r Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #5 Eğer görev seçili olmasına rağmen haritada işaretlenmiş bir yer yoksa o göreve daha sonra bak, başka görevler yap. O görev daha sonra devam edecek.
Eğer görev seçili olmasına rağmen haritada işaretlenmiş bir yer yoksa o göreve daha sonra bak, başka görevler yap. O görev daha sonra devam edecek.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 24 Nisan 2022 #6 redlions dedi: Geçmek derken? Genişletmek için tıkla... Karısını bulmamı istiyor nasıl bulabiliirim kızıyla konuştum bir kanıtı atladım herhalde. Aeronight dedi: Spoiler vermek istemediğim için böyle bir cevap vereceğim. Diğer görevlere göz at. Eğer spoiler istersen yazman yeterli görevi söylerim. Genişletmek için tıkla... Hocam spoilersiz olursa sevinirim.
redlions dedi: Geçmek derken? Genişletmek için tıkla... Karısını bulmamı istiyor nasıl bulabiliirim kızıyla konuştum bir kanıtı atladım herhalde. Aeronight dedi: Spoiler vermek istemediğim için böyle bir cevap vereceğim. Diğer görevlere göz at. Eğer spoiler istersen yazman yeterli görevi söylerim. Genişletmek için tıkla... Hocam spoilersiz olursa sevinirim.
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #7 260112 dedi: Karısını bulmamı istiyor nasıl bulabiliirim kızıyla konuştum bir kanıtı atladım herhalde. Hocam spoilersiz olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Altta cadılı bir görev var onu yaparsan orası ilerleyecek. (Spoilersız anca bu kadar oldu.)
260112 dedi: Karısını bulmamı istiyor nasıl bulabiliirim kızıyla konuştum bir kanıtı atladım herhalde. Hocam spoilersiz olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Altta cadılı bir görev var onu yaparsan orası ilerleyecek. (Spoilersız anca bu kadar oldu.)
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 24 Nisan 2022 #8 themperr0r dedi: Eğer görev seçili olmasına rağmen haritada işaretlenmiş bir yer yoksa o göreve daha sonra bak, başka görevler yap. O görev daha sonra devam edecek. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle gözüküyor. redlions dedi: Altta cadılı bir görev var onu yaparsan orası ilerleyecek. (spoilersız anca bu kadar oldu.) Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
themperr0r dedi: Eğer görev seçili olmasına rağmen haritada işaretlenmiş bir yer yoksa o göreve daha sonra bak, başka görevler yap. O görev daha sonra devam edecek. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle gözüküyor. redlions dedi: Altta cadılı bir görev var onu yaparsan orası ilerleyecek. (spoilersız anca bu kadar oldu.) Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
themperr0r Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #9 260112 dedi: Aynen öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sen başka görevler yapmaya devam et, o görev daha sonra devam edecek. Başka bir görev yaparken o görevle alakalı bir bilgi edineceksin sonra da görev devam edebilecek hale gelecek. Aynı yerde bende takılmıştım.
260112 dedi: Aynen öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sen başka görevler yapmaya devam et, o görev daha sonra devam edecek. Başka bir görev yaparken o görevle alakalı bir bilgi edineceksin sonra da görev devam edebilecek hale gelecek. Aynı yerde bende takılmıştım.