Sürprizbozan Witcher 3 görevi geçilmiyor

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

260112

Kilopat
Makaleler
2
Witcher 3 aile meseleleri velendeki ipuçlarını bulma görevini geçemiyorum ne yapmam gerekli? (baronun karısı hakkında)

Witcher 3 aile meseleleri velendeki ipuçlarını bulma görevini geçemiyorum ne yapmam gerekli? (baronun karısı hakkında)
Spoiler vermek istemediğim için böyle bir cevap vereceğim. Diğer görevlere göz at. Eğer spoiler istersen yazman yeterli görevi söylerim.

Hocam o görevi geçmeye çalışmıyorsunuz ki ipuçlarını takip edip Witcher özelliğinizi kullanıyorsunuz.

Eğer görev seçili olmasına rağmen haritada işaretlenmiş bir yer yoksa o göreve daha sonra bak, başka görevler yap. O görev daha sonra devam edecek.

Karısını bulmamı istiyor nasıl bulabiliirim kızıyla konuştum bir kanıtı atladım herhalde.

Hocam spoilersiz olursa sevinirim.
Altta cadılı bir görev var onu yaparsan orası ilerleyecek. (Spoilersız anca bu kadar oldu.)

Aynen öyle gözüküyor.

Sen başka görevler yapmaya devam et, o görev daha sonra devam edecek. Başka bir görev yaparken o görevle alakalı bir bilgi edineceksin sonra da görev devam edebilecek hale gelecek. Aynı yerde bende takılmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…