Spoiler vermek istemediğim için böyle bir cevap vereceğim. Diğer görevlere göz at. Eğer spoiler istersen yazman yeterli görevi söylerim.Witcher 3 aile meseleleri velendeki ipuçlarını bulma görevini geçemiyorum ne yapmam gerekli? (baronun karısı hakkında)
Witcher 3 aile meseleleri velendeki ipuçlarını bulma görevini geçemiyorum ne yapmam gerekli? (baronun karısı hakkında)
Geçmek derken?
Spoiler vermek istemediğim için böyle bir cevap vereceğim. Diğer görevlere göz at. Eğer spoiler istersen yazman yeterli görevi söylerim.
Altta cadılı bir görev var onu yaparsan orası ilerleyecek. (Spoilersız anca bu kadar oldu.)Karısını bulmamı istiyor nasıl bulabiliirim kızıyla konuştum bir kanıtı atladım herhalde.
Hocam spoilersiz olursa sevinirim.
Eğer görev seçili olmasına rağmen haritada işaretlenmiş bir yer yoksa o göreve daha sonra bak, başka görevler yap. O görev daha sonra devam edecek.
Altta cadılı bir görev var onu yaparsan orası ilerleyecek. (spoilersız anca bu kadar oldu.)
Aynen öyle gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.