Y yardımma Hectopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 111 8 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar Witcher 3 oynuyorum. Yüksek ayarlar Ultra ayarlar fark etmiyor uzak görüntü net değil gerçekten net değil. Çok da uzak değil ayrıca. Evler yüklenmiyor ve sinirleniyorum. Nerede şansızlık beni buluyor her şeyde, nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar Witcher 3 oynuyorum. Yüksek ayarlar Ultra ayarlar fark etmiyor uzak görüntü net değil gerçekten net değil. Çok da uzak değil ayrıca. Evler yüklenmiyor ve sinirleniyorum. Nerede şansızlık beni buluyor her şeyde, nasıl çözebilirim?
Hortozazi Hectopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 744 Çözümler 3 Yer "Seattle" 8 Eylül 2020 #2 Hocam dosyaların bütünlüğünü doğrular mısınız? Ayrıca sistem de belirtin lütfen. Artı 0 Eksi
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 8 Eylül 2020 #3 Kardeşim sistemini ve monitörünü belirtir misin lütfen? Yeter artık sistem belirtmeden böyle konular açmayın. Son düzenleme: 8 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Kardeşim sistemini ve monitörünü belirtir misin lütfen? Yeter artık sistem belirtmeden böyle konular açmayın.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 8 Eylül 2020 #4 Çözünürlük ayarınız düşük olabilir. Monitörün desteklediği en yüksek çözünürlüğe alın. Geforce Now kullanmıyorsunuz değil mi? Artı 0 Eksi
Çözünürlük ayarınız düşük olabilir. Monitörün desteklediği en yüksek çözünürlüğe alın. Geforce Now kullanmıyorsunuz değil mi?
Aeif Centipat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer Iacon City Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #5 Acaba çözünürlük ayarların ile ilgili olabilir mi? Artı 0 Eksi
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 8 Eylül 2020 #6 Sistemi ve monitörü tahmin etmeye çalıştım ama başaramadım. Artı 0 Eksi
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.172 Çözümler 44 8 Eylül 2020 #7 Kemânkeş- dedi: Sistemi ve monitörü tahmin etmeye çalıştım ama başaramadım. Genişletmek için tıkla... O işi ustasına bırakın hocam. Sürprizbozan Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Sistemi ve monitörü tahmin etmeye çalıştım ama başaramadım. Genişletmek için tıkla... O işi ustasına bırakın hocam. Sürprizbozan
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 8 Eylül 2020 #8 Lady Hellbender dedi: O işi ustasına bırakın hocam. Sürprizbozan Eki Görüntüle 661217 Genişletmek için tıkla... Ben tahmin ettim bile. Arkadaş kesin Izoly aldı. Artı 0 Eksi
Lady Hellbender dedi: O işi ustasına bırakın hocam. Sürprizbozan Eki Görüntüle 661217 Genişletmek için tıkla... Ben tahmin ettim bile. Arkadaş kesin Izoly aldı.
Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #9 Uzak çizim mesafesi düşük olabilir, render scaling 1'in altında olabilir. Hem oyun ayarlarını hem de sistem ve monitörü belirtirseniz daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Uzak çizim mesafesi düşük olabilir, render scaling 1'in altında olabilir. Hem oyun ayarlarını hem de sistem ve monitörü belirtirseniz daha iyi olur.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.172 Çözümler 44 8 Eylül 2020 #10 Mercheng dedi: Ben tahmin ettim bile. Arkadaş kesin Izoly aldı. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Artı 0 Eksi
Mercheng dedi: Ben tahmin ettim bile. Arkadaş kesin Izoly aldı. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan