2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 23 Şubat 2021 #21 enesnees dedi: Bilmiyorum ama hatırladığıma göre güvenilir. 4 değil ama canavarla ilgili bir oyunmuş. Genişletmek için tıkla... Yeni oyun haberi yok sallamayın.
enesnees dedi: Bilmiyorum ama hatırladığıma göre güvenilir. 4 değil ama canavarla ilgili bir oyunmuş. Genişletmek için tıkla... Yeni oyun haberi yok sallamayın.
daghanmustafa Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 1.390 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #22 Korkmaz9956 dedi: Merhaba iyi forumlar, dün akşam Epic'ten Game of the year Edition Witcher 3 aldım. İndirimle 15TL'ye düşmüştü. Bu aldığım sadece ek hikaye gibi bir şey mi yoksa Full oyun mu? İndirme yazısı çıkmıyor "zaten var" yazısı görünüyor sadece. Genişletmek için tıkla... Bende ayni şekilde aldim geeforce Now'dan oynuyorum.
Korkmaz9956 dedi: Merhaba iyi forumlar, dün akşam Epic'ten Game of the year Edition Witcher 3 aldım. İndirimle 15TL'ye düşmüştü. Bu aldığım sadece ek hikaye gibi bir şey mi yoksa Full oyun mu? İndirme yazısı çıkmıyor "zaten var" yazısı görünüyor sadece. Genişletmek için tıkla... Bende ayni şekilde aldim geeforce Now'dan oynuyorum.