Witcher 3 GOTY ile DLC'ler arasındaki fark ne?

chfumut

Hectopat
Daha fazla  
15 TL'ye Witcher 3 Game Of The Year vardı ve hemen kaptım. Ve bunla birlikte bir sürü DLC geldi. Oyuna 16 tane DLC de geldi. Bunların farkı ne, şimdi ne olacak? Asıl hikayeyi mi oynayacağım, yoksa DLC'lerdekilerini mi, yoksa hepsi karışık mı?

İlk ana oyun senaryosunu bitirin, iki DLC kimine göre ana oyundan daha çok sevilmiş, kimine göre ise sadece ana senaryodan daha güzel olmayıp oyunu bitirdikten sonra tadına doyabilmek için getirilmiş harika ötesi DLC'ler.
Oyunu bitirdikten sonra istediğiniz DLC'ye başlayabilirsiniz.
Ama derseniz ki ben ana oyunu oynamayıp DLC'ye başlayacağım, o da olur isterseniz.

Hepsi bir arada hocam. İstersen DLC'ler dahil ana hikayeyi oyna ya da DLC'ye uygun seviye ve ekipmanlarla sadece DLC'yi oyna.

yukarda 3 tane gösteriyor fakat burda daha fazla var
pakette 3 tane ama burada ikisi dahil toplam 16 tane var

Oradaki DLC'ler hani oyunlarda kostüm falan DLC'leri olur ya onlardan olabilir ama asıl DLC'ler 2 tane hearts ve blood onlarda oyunu kurduğun zaman direk göreceksin menüde kuruldu diye oyunu oynadıkça ana senaryo içerisindee farklı renklerde görevlerin altında DLC görevleri olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…